Autor Subiect: rezolutie scazuta camera video de mers inapoi  (Citit de 4188 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kartercst

Re: rezolutie scazuta camera video de mers inapoi
« Răspuns #10 : 05.Feb.2016, 09:22:28 p.m. »
multumesc tuturor pentru sfaturi ...azi am sters-o cu vata inmuiata in apa curata si a revenit la starea initiala.pot sa comentez cu un singur cuvant : respect  ,pare cea mai mult indestructibila componenta; referitor la setari intradevar "vede" excelent si noaptea ( brightness low contrast mediu )
a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult masina asta , astazi am abuzat putin mai mult de "sport" , dar destul de prudent pentru a incetini si a evita o patrula a politiei care efectua un control in trafic...promit sa nu mai fac  ;-)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 05.Feb.2016, 09:30:06 p.m. »
 :)  bine ca s-a mai rezolvat o problema tehnica...    #:-S

Offline Laurentiu

« Răspuns #12 : 06.Feb.2016, 08:23:21 a.m. »
...am sters-o cu vata inmuiata in apa...
Vata poate lasa scame in urma. Pe viitor cauta un alt material mai "omogen".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #13 : 07.Feb.2016, 12:26:16 a.m. »
in ultimul timp (1 luna) nu am fost la spalatorie dar am spreiat-o de aproape cu lichid de parbriz de cateva ori , maine ma voi uita mai atent la ea , o voi sterge cu delicatete ... :)
cred ca m-ar ajuta sa stiu ce setari ai la camera ( ( brightness , contrast ) binenteles daca ai timp sa te uiti ...

Luminozitatea o tin la maxim pentru zilele insorite.
Legat de modul sport, mi-a adus 14puncte penalizare impreuna cu lipsa permisului asa ca nu il recomand.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina