Autor Subiect: "Noul" Jimny Mode 3  (Citit de 2113 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cristi

"Noul" Jimny Mode 3
« : 13.Iul.2009, 02:44:50 p.m. »
Citat
Modelul Jimny de la Suzuki pare să fie veşnic tânăr, producătorul japonez având grijă să efectueze câte un facelift mic din când în când.

Am putea să asemănăm această politică a celor de la Suzuki cu istoria G-Class, care în mare păstrează designul modelului original. La fel şi Jimny vine cu o grilă faţă şi faruri aproape neschimbate şi uşor de recunoscut. Cât va mai sta în producţie micuţul off-roader japonez nu ştim, însă Suzuki pare să aibă planuri mari cu el.

Ultima modificare adusă constă într-un nouă evoluţie, denumite Mode 3 şi care aduce o serie de modificări interesante. Gama de motorizări cuprinde acum pe lângă clasicul 1,3 benzină de 86 CP şi un diesel de 1,5 litri, 85 CP şi 200 Nm. Iar printre dotări enumerăm: direcţie asistată, volan acoperit cu piele, mp3-player, jante din aliaj, ABS şi EBD, reductor şi două airbaguri plus un spoiler faţă ce aduce aminte de BMW X6. Nu există ESP sau sistem de asistare la coborâre, însă sistemul 4x4 îl va ajuta destul de mult în teren accidentat.

Sursa: http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini-noi/articol-suzuki-jimny-mode-3-4635923

Cred ca practic doar i-au adaugat EBD (?) si mp3-player. Restul dotarilor (inclusiv motorul diesel) le avea Jimny deja.  :fluier:

Din ce am vazut pretul va fi de la 16.990 Euro http://www.suzuki.at/de/cars/products/pr_prodUebersicht.asp?Key=399&ListPages=true&Vater=201&ttqsB=0
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline >pexic<

Re: "Noul" Jimny Mode 3
« Răspuns #1 : 13.Iul.2009, 07:44:27 p.m. »
si reductor i-au pus din ce vad eu la promotor pe site, oricum trebuie sa mai caut pe net ca romanasii stau cam prost cu tradusul stirilor de afara :)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Utilizator_Anonim

Re: "Noul" Jimny Mode 3
« Răspuns #2 : 06.Mai.2018, 02:53:49 p.m. »
Am intrebat de noul Jimny turbo, vineri, cand am facut o programare pentru revizia de 1 an la s-crossul sotiei, insa nu se intrevede nimic in 2018 in Romania, nici macar la modul zvon.
Ma tenteaza daca pastreaza caracteristicile off-road si pun un motoras mai puternic.
Cu modelul actual am facut un test drive si e lesinat rau, iar de spatiul la sofer nu mai vorbesc, m-am imbracat practic cu masina.
Daca moteaza motorul de 1 l turbo si o fac mai lata inuntru cu o palma va fi ok, designul nu ma intereseaza.
« Ultima Modificare: 06.Mai.2018, 03:05:20 p.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline shpeedy

Re: &quot;Noul&quot; Jimny Mode 3
« Răspuns #3 : 07.Mai.2018, 01:28:05 a.m. »
Nu m-ar mira ca trecerea la WLTP a motoarelor sa fie o provocare la nivelul noilor lansari...

Cat priveste motorizarea, la ce reprezinta si pentru ce este utilizat in general un Jimny, parca nu m-as crampona intre motorul 1.2 aspirat si cel 1.0 turbo. Macar s-apara...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X