Autor Subiect: Pareri Suzuki - Pro&Contra  (Citit de 7638 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
Re: Pareri Suzuki - Pro&Contra
« Răspuns #20 : 14.Oct.2015, 10:27:49 p.m. »
Eu n-am auzit nici macar de vreunul  din familia M1xA sa ajunga asa grav, nici la  noi pe forum, nici pe altele pe care le mai citesc...
Poate nu motorul era "grav" bolnav, ci diagnosticul a fost gresit pus...de meșteri...
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline shpeedy

« Răspuns #21 : 14.Oct.2015, 11:15:31 p.m. »
Pai da, dar pana la 'diagnostic' ramane 'problema' reala - de asta ziceam ca nu am auzit pana acum...

Sent from my X8 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #22 : 15.Oct.2015, 12:39:19 a.m. »
enorm pentu o masina coreeana si mai ales (parerea mea) cu aspect de culturist ce ia steroizi (ma refer la spate)

Designul este o chstie de gusturi. În ce privește ”linia” SUV-urilor din ultimii ani au mai fost discuții pe forum, reiterez ideea că toți producătorii l-au angajat  pe acel chinez care a creat SUV- urile GREAT WALL.
În ce privește mașinile coreene, după umila mea părere cred că în momentul de față acestea reprezintă cea mai bună opțiune în ce privește raportul calitate / preț iar ca fiabilitate e posibil să-i fi devansat un pic pe niponi. Pe unguri nu e cayul să-i includem în calcule.
Kia Sportage a fost o mașină bine cotată încă de la prima generație din ce am mai citit.
Pe ”de altă mână” nu cunosc vreun producător care să acorde garanție de 7 ani unor mașini de serie - în anumite condiții, evident - așa cum au făcut coreenii începând cu Kia C'eed.
Personal aș risca 25 mii neuro pe un Sportage 4x4 diesel ...

Eu recunosc ca nu sunt atat de sensibil la calitatea interioarelor...
... Se pare ca asta e trendul.
Cred că am convenit că asiaticii nu exceleză în acest domeniu, mașinile lor sunt considerante ”spartane” în ce privește finisajele interioare iar noi căutăm alte calități la o mașină dacă ne-am luat Suzuki. Însă se poate ajunge la o extremă ce materializează acel concept de marketing numit de unii ”Oana Z.” iar de alții  ”Alina G.” - caracterizat printr-un look exterior elaborat, care să resusciteze în subconștient ideea de Evoque ori M Klasse (prima generație) și un interior de utilitară chinuită - ori asta ar fi dureros !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #23 : 22.Nov.2015, 11:30:36 p.m. »
    M-ai pierdut aici la Oana & Alina, cu toate ca tocmai am avut niste cursuri de marketing, dar , revenind, as spune ca interiorul se poate numi si chiar asa cred ca se vrea a fii : sportiv si intuitiv ! Ori in aceasta categorie nu prea intra pielea si alte elemente de lux.
     Oricum, o masina nu o judeci dupa un caz izolat ! ce sa facem cu loganul si dusterul, de ex. care au acel zgomot specific la ridicarea piciorului de pe frana, sau care semnalizeaza cand pune frana si invers, de zici ca e orga de lumini pe spate?
« Ultima Modificare: 22.Nov.2015, 11:34:57 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #24 : 22.Nov.2015, 11:48:04 p.m. »
Cand un Logan ma duce fara probleme din noiembrie 2007(masina de servici folosita de cine are nevoie), fara sa ceara interventii "dureroase" pentru buget...ce sa-i reprosez?
Go Terios!!!:)

Offline enicky

« Răspuns #25 : 08.Dec.2015, 09:38:51 p.m. »
         De acord cu tine, si noi avem multe loganuri la servici, care au avut fel-de-fel de probleme, intr-adevar la niciuna nu le-a  "cazut" motorul sau cutia, dar n-ai vazut probabil un logan tamponat la 40km/h, intr-un gard ! Nu ti-ai mai dori sa mergi cu el, iti spun eu ! Deja pe la 55-60k au aparut multe chestii: troncanit pe fata neidentificat, oprire de motor cu cauze nedepistate,s.a. pt. cae s-a mers in mai multe service-uri , acuzand nepriceperea mecanicilor, defecte care s-au remediat schimband mai multe piese, nestiind in final cauza principala. Acum avem si noi ,1,5 d, asteptam rezultate (destul de galagioase pt.un motor asa mic).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #26 : 13.Ian.2016, 03:46:22 p.m. »
Tehnologie mai veche pentru a scoate un pret bun.
Go Terios!!!:)