Autor Subiect: Sa ne dam cu barca  (Citit de 3268 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Sa ne dam cu barca
« Răspuns #10 : 29.Apr.2009, 01:03:31 p.m. »
am fost la un rafting pe nera
plecat dimineata devreme ajuns la punctul de plecare in Şopotul Nou,
cu punct de sosire in Sasca Montana jud. CS

cei 20 de kms approx. i-am facut in 2 zile.
 - ziua 1 - "plutit" pana am gasit un loc de campare, eram pregatiti cu corturi si gratare.
                - vizitat lacul dracului
 - ziua 2 - trezirea, papa, si mers mai departe

multiple imbaieri, si multiple .. foarte multe stopuri datorita apei mici(a fost vara). hop jos din barca ridica barca(plina de toate cele) sa o trecem parleazul, hopa sus
 acum e sezonul dar .. e apa rece :P
a fost frumos  :x

Offline gabin

« Răspuns #11 : 29.Apr.2009, 01:54:33 p.m. »
+1 :D
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline danker

« Răspuns #12 : 30.Apr.2009, 11:36:28 a.m. »
 - Asa cum s-a mai zis aici, se face ( organiazat ma refer ) pe Bistita, astfel :
-de la hotel Sport , Vatra Dornei se organizeaza grupuri, exista trasee pentru incepatori si ... mai indrazneti, sunt cate 10 in barca inclusiv echipament, veste, casti, dupa care  la capatul traseului se facea popas, se schimbau, se bea o tuica,( pentru reglarea nivelului de adrenalina)  :P dupa care era asigurat transportul inapoi la hotel, totul costa acum fro' 4 ani cam 50roni/pers.
- pe Jiu se organizeaza cam tot asa, tot grupuri de 10 parca, incepatori si avansati.nu stiu exact amanunte, dar daca suntem interesati il pot contacta pe seful salvamontistilor din Gorj, din cate stiu, el se ocupa si de activitatea asta in zona. ;)
Zonele sunt foarte frumoase, mai ales valea Bistritei.... poate fi subiect de meditatie in vederea organizarii unei mici aventuri pentru membrii clubului nostru.
« Ultima Modificare: 01.Mai.2009, 09:42:57 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline >pexic<

« Răspuns #13 : 30.Apr.2009, 05:24:45 p.m. »
in jurul datei de 30 mai o sa fiu iar pe nera, daca are vre-unul chef sa ne dam cu ceva prin zona dati PM, bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Gringo

• Full Member
  • Mesaje postate: 125
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #14 : 30.Apr.2009, 08:54:51 p.m. »
Eu vreau de vreo 2 ani sa ii iau caiac dar nu ma hotarasc. Mai sint niste tipi in Bucuresti care fac ture pe Arges si prin zona.E departe de afi Nera , Bistrita sau Jiul dar o sa ma duc odata sa vad ce si cum .
1.6 GS, 4x4, Sunlight Cooper, AG-60-BCC

Offline danker

« Răspuns #15 : 01.Mai.2009, 09:51:18 a.m. »
- Pana sa incercam senzatia asta individual,  cheltuieli relativ importante, echipament, deplasari dese la locul faptei, etc., trebuie o minima experienta altfel poate fi chiar periculos, eu recomand o (senzatie de grup casa zic asa ;) ) ca sa vedem pe cine prinde microbul,  plus ca poate fi un pretext excelent pentru o intalnire a clubului.
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Vladl

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #16 : 14.Mai.2009, 05:35:41 p.m. »
- Pana sa incercam senzatia asta individual,  cheltuieli relativ importante, echipament, deplasari dese la locul faptei, etc., trebuie o minima experienta altfel poate fi chiar periculos, eu recomand o (senzatie de grup casa zic asa ;) ) ca sa vedem pe cine prinde microbul,  plus ca poate fi un pretext excelent pentru o intalnire a clubului.

Ma bag si eu pe varianta lui danker.
Suzuki SX4 1.6 GS 4WD Cosmic Black Pearl