Autor Subiect: de ce imi ingheata parbrizul pe interior?  (Citit de 5120 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cipro

de ce imi ingheata parbrizul pe interior?
« : 24.Nov.2010, 11:00:01 p.m. »
 :-? iarna trecuta nu am avut probleme dar de cand a dat frigul acum la -5 grade am gasit parbrizul inghetat pe interior si lateralele pana la jumatate pe lungime dinspre bord catre spate,pe exterior erau perfect curate.care poate sa fie cauza?multumesc anticipat.
« Ultima Modificare: 25.Nov.2010, 09:46:44 a.m. de adrian_r5 »
CIPRO GRAND VITARA 1.9 DDIS      PH-19-DDI    FULL PREMIUM

Offline Laurentiu

Re: de imi ingheata parbrizul pe interior?
« Răspuns #1 : 25.Nov.2010, 09:27:43 a.m. »
...de cand a dat frigul acum la -5 grade am gasit parbrizul inghetat pe interior si lateralele pana la jumatate pe lungime dinspre bord catre spate...
Umezeala mare in interior si temperatura scazuta.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Radu_cj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
  • Gen: Bărbat
Re: de ce imi ingheata parbrizul pe interior?
« Răspuns #2 : 25.Nov.2010, 02:29:25 p.m. »
Si eu am avut "problema" aceasta si s-a rezolvat usor. Am curatat geamul pe interior cu solutie pentru geamuri (de casa) si nu mi-a mai inghetat.
Suzuki Splash 1.2 GS - Lagoon Turquoise

Offline bogogica

« Răspuns #3 : 25.Nov.2010, 05:14:16 p.m. »
Datorita conditiilor "propice" inainte de a se racii bine masina, s-a produs condens la interior. La fel cum se facea (sau cum probabil se mai face si acum) in "cutiile de chibrituri ceausiste" condensul si egrasia. Doar ca masina nu pastreaza o atmosfera "amortita" la interior, ea saraca ingheata complet. Teoretic trebuie sa incerci sa nu mai ermetizezi habitaclul la plecarea din masina. Vezi ca nu cumva sa nu fi lasat aerul conditionat cu recircularea din interior si nu din afara.

Offline cipro

« Răspuns #4 : 25.Nov.2010, 10:49:38 p.m. »
da aveam ceva umezeala in masina pentru ca a nins acum cateva zile si am intrat cu zapada 4 persoane si era apa pe toate presurile.clima nu imi aduc aminte daca era pe recirculare dar o sa fiu mai atent si o sa incerc sa elimin factorii astia .multumesc
CIPRO GRAND VITARA 1.9 DDIS      PH-19-DDI    FULL PREMIUM

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Gen: Bărbat
  • SUZUKI
« Răspuns #5 : 26.Ian.2011, 06:22:53 p.m. »
Parerea mea ar fi sa verifici filtru de polen. :)
DON'T DRINK AND DRIVE,JUST SMOKE AND FLYYY!!!!