Autor Subiect: Inchiderea usilor fata  (Citit de 4643 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ion.Chiriac

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
  • Gen: Bărbat
  • Vitara 2015
    • Moldova
Re: Inchiderea usilor fata
« Răspuns #10 : 07.Sep.2015, 08:26:49 p.m. »
atunci trebuie luata masina 4x4 peste 30000 de euro si la alea se inchid mai bine:)
Da sunt de acord ca are un pret super la dotarile sale, dar cred-ca se putea de facut ceva imbunatatiri si aicea.
  • new vitara

Offline Ion.Chiriac

• Newbie
  • *
  • Vitara 2015
    • Moldova
« Răspuns #11 : 07.Sep.2015, 08:32:32 p.m. »
Mie imi pare o falsa problema.
Inainte de a ma hotari pt Vitara am facut test drive cu mai multe masini din aceeasi gama de pret. Si la Octavia, si la Golf VII (da, stiu, Golf nu are chiar acelasi pret) a trebuit sa inchid portiera de mai multe ori. Pot spune aici ca si batranul meu Logan avea aceeasi hiba in primele saptamani, acum 11 ani? Tot asa trebuia sa deschid putin geamul... (Asta asa ca sa-i gasesc asemanari cu celelalte...)
Deci, cine a cumparat masina noua in ultimii 5 ani si nu a inchis niciodata de 2 ori portiera, mana sus?

Tare sper sa se rezolve in citeva saptamini... Orcum baieti de la salon sunt desrul de receptivi si au zis ca daca ceva gasesc o solutie...
  • new vitara

Offline newah

« Răspuns #12 : 10.Sep.2015, 06:44:59 a.m. »
atunci trebuie luata masina 4x4 peste 30000 de euro si la alea se inchid mai bine:)

si de masinile sub pretul Vitarei care nu au problema asta, inclusiv Dusterul ce parere ai?
totul tine de calitatea proiectarii si asamblarii

Offline aleksanders

« Răspuns #13 : 11.Sep.2015, 10:51:31 p.m. »
dupa incercari nenumarate am reusit sa brodesc reglajul acelor tampoane de cauciuc si cu lipirea suportului de numar cu banda dublu adeziva, la inchidere .....  :D se inchide si fara zgomote amplificate
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Online cristidav

« Răspuns #14 : 13.Sep.2015, 04:08:18 p.m. »
dupa incercari nenumarate am reusit sa brodesc reglajul acelor tampoane de cauciuc si cu lipirea suportului de numar cu banda dublu adeziva, la inchidere .....  :D se inchide si fara zgomote amplificate

S-ar putea sa nu tina prea mult dublu adezivul ala. Eu am pus silicon intre numar si tabla, nu-l mai desprind intreg nici daca trag cu grija :))

Cat despre trantirea usilor, tine de experienta: va veti obisnui cu masina si veti invata sa inchideti usa cu viteza potrivita, ca sa se inchida frumos ( a se intelege ca eu si dupa 3 ani inca patesc sa o inchid de 3-4 ori pana sa se inchida, de frica sa n-o trantesc prea tare )

• S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline newah

« Răspuns #15 : 13.Sep.2015, 05:45:41 p.m. »
Normal ar fi ca aierul sa iasa prin orificiile (bronhiile) din spate, prin care iese de regula aierul absorbit de afara ...

pe vremuri circula un banc ca la Colibasi baga o pisica in masina si pe unde scoate botul chituiau masina sa fie ermetica, se pare ca pisica maghiara este mai costeliva sa deja a murit in masina :)

Offline Ion.Chiriac

• Newbie
  • *
  • Vitara 2015
    • Moldova
« Răspuns #16 : 14.Sep.2015, 09:34:31 a.m. »
Eu tot ma gandeam ca sa pun silicon, dar tot las de pe azi pe maine.

Da, pacat de pisica...

• new vitara

Offline enicky

« Răspuns #17 : 17.Sep.2015, 08:24:21 p.m. »
Cand am facut primul test-drive cu vitara, am vrut sa vad cum arata portbagajul, si cand l-am inchis nu se mai inchidea, explicatia vanzatorului fiind ca masina este bine etansata si se comprima aerul si daca vrei sa  inchizi nu mai reusesti !!! cred ca e de ras aceasta explicatie, tinand cont de faptul ca masina tragge si aer de afara si din interior-iar daca observati, la viteze mai mari, daca aveti aerul oprit (ventilatorul), pe gurile de aerisire patrunde aerul de afara, deci masina nu este ermetic inchisa, deci daca usa nu se inchide, TREBUIE REGLATA! Explicatia cu etansietatea masinii este cel putin puerila, ca sa nu zic altfel, ca sa pacalim clientii sa nu zicem ca masina nu e bine reglata din fabrica.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline manesz

« Răspuns #18 : 13.Oct.2015, 07:24:19 p.m. »
portbagajul pe vitara noastra se inchide perfect.usile uneori mai scapa dar daca te obisnuiesti e ok