0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: Sergiu.P din 10.Oct.2022, 04:44:48 p.m.Nu e clar ca este o problema din moment ce ea nu se auzea si acum se aude? Mai ales ca joaca foarte serios. Eu ii pun sa accelereze o masina din reprezentanta iar daca se aude la fel nu am ce comenta. Dar din moment ce toata lumea m a indrumat sa schimb pe garantie atunci ii voi da in judecata si la anpc daca nu schimba. Nu fac reviziile la ei degeaba.Cel mai simplu e sa-i pui sa completeze o fisa de constatare ca urmare a intrarii în service în care sa scrie negru pe alb ca turbina functioneaza în parametrii.Pun pariu ca nu o vor face.Iar reviziile le faci fix degeaba si pe bani multi cu speranta ca garantia este ceva respectat într-o tara de lumea a treia.Pune si o filmare ca sa ai si o proba palpabila, la o adica.PS: la Vitara 2019 a fost la un moment dat un lot de turbine cu probleme care au fost schimbate fara prea mare tam-tam din dorinta de a nu da rau la imagine - pe aici erau vreo 3 sau 4 colegi carora li s-au schimbat pe garantie.A ta fiind la limita garantiei probabil ca încearca sa taraganeze ca sa se scape de tine.
Nu e clar ca este o problema din moment ce ea nu se auzea si acum se aude? Mai ales ca joaca foarte serios. Eu ii pun sa accelereze o masina din reprezentanta iar daca se aude la fel nu am ce comenta. Dar din moment ce toata lumea m a indrumat sa schimb pe garantie atunci ii voi da in judecata si la anpc daca nu schimba. Nu fac reviziile la ei degeaba.
Fratemiu a avut si el tot la 60.000 km rulati aceeasi problema....