Autor Subiect: Diferente Vitara - Ucraina  (Citit de 3516 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bar

Re: Diferente Vitara - Ucraina
« Răspuns #10 : 05.Sep.2015, 08:48:18 p.m. »
Vitara 4wd GLX 1.6 benzina la pretul de 15.500 euro din care lipsește doar trapa (500 euro Opțional), inclusiv piele, radar, navi, aluminiu 17" etc. suna cam tentant.
  • X

Offline vladiopa

« Răspuns #11 : 05.Sep.2015, 08:52:38 p.m. »

Vitara 4wd GLX 1.6 benzina la pretul de 15.500 euro din care lipsește doar trapa (500 euro Opțional), inclusiv piele, radar, navi, aluminiu 17" etc. suna cam tentant.

Trapa 500€ fata de 1000€ in RO, metalizata 350€ fata de 400€ in RO dar cotiera e 300€ fata de 250€ in RO. Nu au si ei o logica de la cap la coada.
Pretul e intr-adevar tentant. Chiar sunt curios daca se incumeta cineva sa mearga pe varianta "prieten basarabean". Sau cineva care eventual a incercat (chiar si cu alta marca de auto)

Offline marcone

« Răspuns #12 : 05.Sep.2015, 09:13:31 p.m. »
Prietena mea are dubla cetatenie si implicit acte de MD, am sa investighez optiunea asta in momentul in care voi avea disponibilitatea financiara de a achizitona masina (dupa anul nou cand va scadea TVA-ul la noi)

In momentul asta, un incovenient descoperit e faptul ca pentru circulatia in UE trebuie carte verde pe langa asigurarea din MD, carte verde care costa cam 400EUR pe an.
Deasemenea, chiar daca TVA-ul la masini e 0 se aplica o aciza vamala care insumeaza 1200EUR la benzina si 2000EUR la diesel, nu stiu daca asta e inclusa in pretul final al masini la dealer sau trebuie achitata de catre posesor la cumparare/ inmatriculare.
« Ultima Modificare: 05.Sep.2015, 09:25:21 p.m. de marcone »

Offline newah

« Răspuns #13 : 06.Sep.2015, 08:58:00 a.m. »
chiar va complicati inutil mai ales ca riscul unei masini aduse din Moldova, ca si cele din Bulgaria este sa se intoarca foarte repede la fostul proprietra fara "acceptul" celui nou :) doar stim cum se fura masinile in aceste zone.
O negociere onesta si decenta cu dealerul si folosirea unui bon de remat ar trebui sa reduca diferenta care la prima vedere este tentanta

Offline danyepz

« Răspuns #14 : 06.Sep.2015, 12:03:30 p.m. »
chiar va complicati inutil mai ales ca riscul unei masini aduse din Moldova, ca si cele din Bulgaria este sa se intoarca foarte repede la fostul proprietra fara "acceptul" celui nou :) doar stim cum se fura masinile in aceste zone.
O negociere onesta si decenta cu dealerul si folosirea unui bon de remat ar trebui sa reduca diferenta care la prima vedere este tentanta

Cam asa zic si eu... Pe langa aceste aspecte mai avem taxa vamala de 1200 euro in Moldova precum si garantia autoturismului DOAR in republica Moldova si care acolo este de 3 ani si 100.000 de km.
  • Swift 1.2 2019