0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
... mai toti dealerii pe unde am umblat, toti se uitau strâmb cand întrebam de benzina cu replica, noi vindem mai mult diesel, toata lumea întreaba sau vrea diesel.
Bine ca ai rezolvat problema.Generatia asta noua de motoare cu turbina pe benzina e o alternativa viabila la diesel (in sensul consumului).Oricum cine a avut diesel se va lasa greu convins sa cumpere benzina.Pana la urma fiecare, diesel sau benzina, are avantaje si dezavantaje.
Bine ca ai rezolvat problema.Generatia asta noua de motoare cu turbina pe benzina e o alternativa viabila la diesel (in sensul consumului).Oricum cine a avut diesel se va lasa greu convins sa cumpere benzina.....
Eu am trecut de la Fusion TDI la SX4 benzina, fara regrete. 200 de lei costa doar filtrul de motorina ... la schimburile anuale ....
pentru caseta de direcție care este o alta slăbiciune a modelului din spusele celor de la dealeri si care nu recomanda schimbarea, in 10-15 mii ajungând la aceeasi problema din experiența lor. Ma gândesc poate la o alta caseta adaptata sau la a reface componenta care se defectează la o calitate superioară. Pentru orice întrebări va stau la dispoziție . Numai bine va doresc.
Mersul subturat cu motoarele turbodiesel duce la colmatarea turbinei: