Autor Subiect: Garnitura difuzor Ignis 2000  (Citit de 2228 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline egroeg

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
    • Iasi
Garnitura difuzor Ignis 2000
« : 08.Apr.2016, 08:05:11 p.m. »
Salut. De ceva vreme baraie foarte tare difuzoarele de pe spate. Le-am dat jos si am constatat ca garnitura de burete s-a macinat in mare parte. Am cautat pe net garnituri noi sa le inclocuiesc dar nu am gasit de 10 cm ci doar de 13 cm cele mai mici. Difuzoarele sunt Clarion si cred ca sunt cele cu care a venit masinuta din fabrica acum 16 ani :)

Am gasit in oras la un magazin de electronice un set de difuzoare Peiying, modelul PY-1010C, la 68 de lei. Desi au patru urechi de prindere iar cele de pe masina doar 2 se potrivesc la distanta dintre urechi si as putea sa le montez, fiind corecte si ca valori. Numai ca nu stiu nimic despre ele, cat de fiabile sunt (la pretul asta). Oricum nu cred ca se compara cu cele vechi.

Daca stie cineva unde as putea gasi garnituri de 100 mm il rog sa imi spuna. Mentionez ca nu vreau in acest moment sa investesc intr-un sistem audio performant pentru ca am alte prioritati legate de masinuta.

Multumesc!
  • Suzuki Ignis 4wd

Offline Laurentiu

Re: Garnitura difuzor Ignis 2000
« Răspuns #1 : 08.Apr.2016, 08:37:58 p.m. »
Am cautat pe net garnituri noi sa le inclocuiesc dar nu am gasit de 10 cm ci doar de 13 cm cele mai mici.
Ce e bine este ca sint mai mari. Tai un sector si le aduci la dimensiunea de 10 cm lipind apoi capetele.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline enicky

Re: Garnitura difuzor Ignis 2000
« Răspuns #2 : 08.Apr.2016, 09:03:52 p.m. »
          Aici mi-am reparat eu difuzoarele la niste boxe mai vechi, pe Calea Vacaresti nr.209 : http://www.ghidul.ro/radioprogres64/  Sper sa mai fie acolo. Au fost profesionisti.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip