0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Buna! Am si eu o Vitara din 2019 achizitionata in februarie 2020. In iarna trecuta mi s-a spart chederul de la usa soferului. Am vrut sa il schimb pe garantie dar am primit raspuns ca e consumabil asa ca am primit un deviz de 523 RON. Acum ma intreb atunci ce intra in garantia de 3 ani + 7 ani garantie extinsa???
Citat din: sasalin din 19.Mar.2022, 01:42:50 p.m.Buna! Am si eu o Vitara din 2019 achizitionata in februarie 2020. In iarna trecuta mi s-a spart chederul de la usa soferului. Am vrut sa il schimb pe garantie dar am primit raspuns ca e consumabil asa ca am primit un deviz de 523 RON. Acum ma intreb atunci ce intra in garantia de 3 ani + 7 ani garantie extinsa??? Atunci (iarna trecuta) trebuia sa te adresezi direct ANPC.Sunt absolut convins ca dupa deschiderea sesizarii erai chemat de urgenta sa ti se schimbe acel cheder care nu e consumabil - daca ar fi l-am schimba în planul de revizii, nu-i asa?Pe logica service-urilor ne-ar cadea tuturor parbrizele ca n-am schimbat chederele la un nr de km sau x ani de folosinta a masinii.Al tau avea cel mai probabil vreun defect de fabricatie. PS: nu îndemn pe nimeni sa fie reclamagiu, dar altfel nu se poate; de obicei, ca sa evite amenzi de mii de lei domnii din reprezentante se "înmoaie" si devin brusc receptivi la necazurile clientilor.