Autor Subiect: Zgarietura -- se poate corecta cu corectorul standard?  (Citit de 6846 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Zgarietura -- se poate corecta cu corectorul standard?
« Răspuns #30 : 20.Sep.2022, 07:32:59 p.m. »
Las-o ! Sa remedieze gafa pe raspunderea si cheltuila lor. Fa o inspectie scrisa amanuntita a masinii impreuna cu ei si precizeaza in scris ca orice problema aparuta este strict rspunderea lor.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: enicky

Offline teutzue

« Răspuns #31 : 20.Sep.2022, 07:51:28 p.m. »
+1

De asemenea, e bine sa faci și poze chiar dacă îți dau in scris sau nu. Eu așa am făcut in trecut și toate retusurile ai fost rezolvate.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Online ntire2000

« Răspuns #32 : 20.Sep.2022, 08:29:25 p.m. »
Da, se apuca baietii sa rascheteze bine tabla si dupa aia o revopsesc, cu mult noroc poate nimerind si nuanta originala.
Iar peste vreo 4-5 ani o sa ai o zona predispusa la o rugina de toata frumusetea.

La cât de afectata e vopseaua eu as merge pe o corectare cu creionul, mai ales ca e pe interior - daca închizi luneta nu e vizibila.

Gândeste-te doar la aspectul asta: daca n-au fost în stare sa monteze un stop fara sa zgârie vopseaua ma gândesc ca sunt supercompetenti oamenii si la tinichigerie.
Si btw, de ce aleg solutia mai complicata si costisitoare? Cine plateste la final?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

« Răspuns #33 : 20.Sep.2022, 10:01:48 p.m. »
Nu rascheteaza nimeni, nimic. Acolo se face retus. Maxim 20ml vopsea. E mai ieftin decat daca iti ofera tie kit de retus.
In locul tau, ma duceam personal la firmele care fac vopsea la spray pe codul culorii tale si ieseam mai castigat (si pe viitor).

Online ntire2000

« Răspuns #34 : 20.Sep.2022, 10:04:45 p.m. »
Si le ia doua zile ca sa corecteze ceva ce se poate face în 10 minute în parcarea din spatele blocului?  :-/
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #35 : 20.Sep.2022, 10:19:42 p.m. »
(1) Eu le-am propus varianta usoara cu un kit de reparatie pe care nu o accepta.(2) Sa ma risc sa las masina la ei pt 2 zile?
  (1) se numeste tzi...(e un termen rasist), sau o mare prostie acel kit(care nici nu exista in oferta)
  (2) Binenteles ! Vopseaua este noua, nu e nicio problema cu nuanta.
Una e vopsit profi, alta e carpeala cu kit, ti-o spun din experienta ca nu va iesi bine cu corector. Am facut eu la Vitara si iese varza!
De curand eu am vopsit capota(aceeasi culoare) din aceleasi motive.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip