Autor Subiect: Manuale  (Citit de 26740 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Manuale
« Răspuns #80 : 30.Nov.2020, 09:53:42 p.m. »
Asta nu te ajuta?
E de Vitara 2017, banuiesc ca e acelasi.

https://we.tl/t-IU3Fv6ZRxs
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline perfidus

« Răspuns #81 : 01.Dec.2020, 12:23:54 a.m. »
Este manualul pe care l-am pus eu mai sus si care circula deja pe forum. Ce vrea filmuletul sa ne spuna?
Vrea sa ne spuna ca e complet cu toate imaginile, desi nu da nici un detaliu cum ar putea fi descarcat ori accesat.
Pe acel link de Australia, chiar cu Internet Explorer, nu reușesc deloc sa vad toate pozele si fiindcă folosește Flash mi-a fost si mai greu sa tipăresc ceva pe format PDF sau hârtie (trebuia cumva sa scrollez documentul pana la final, abia atunci imi tipărea toate pozele pe care le vedeam pe ecran). La voi cum este?

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline dthem

« Răspuns #82 : 02.Dec.2020, 12:52:38 p.m. »
La mine merge cu IE versiunea pe care am pus-o eu, altele n-am incercat. De asemenea n-am incercat print, m-am uitat doar pe PC cand am avut nevoie de ceva.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline perfidus

« Răspuns #83 : 04.Dec.2020, 11:12:50 p.m. »
Am avut nevoie de sectiunea care trateaza demontarea-remontarea grupului diferential spate (nu de pe masina, ci desfacerea lui in sine) ca sa fiu mai bine informat despre ce trebuie sa se schimbe si ce operatii de reglaj sunt necesare la inlocuirea carcasei.
Pentru cei interesati am un PDF extras de pe site-ul de mai sus. Se vede ca unele parti grafice nu sunt afisate cum trebuie, @dthem la tine se vad, unde sunt acele X-uri?

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline toma

« Răspuns #84 : 08.Dec.2020, 05:28:48 p.m. »
@perfidus

X-urile alea sunt link-uri catre aceleasi poze care se vad si in documentul tau, dar la rezolutie mai buna. Cand deschid cu Internet Explorer imi afiseaza un mesaj legat de ActiveX, verifica si tu ca nu blochezi asta.

Am pus doua capturi mai jos.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain