Autor Subiect: ATITUDINE!!!  (Citit de 3118 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline coq

Re: ATITUDINE!!!
« Răspuns #10 : 13.Apr.2009, 11:26:59 p.m. »
Pai si tot noi cei marunti suferim... demnitarii sau de cine depinde "x"chestie de rezolvat ii doare... "ca pe soarece in siloz".
La noi trebuie altceva similar cu ce se intampla pe la vecini ca vad ca au cam uitat pentru cine sunt in scaune... dar ma opresc pentru
a nu fi acuzat de instigatie  >:)
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline Daniel42

« Răspuns #11 : 15.Apr.2009, 10:09:26 p.m. »
Salutare . Marsurile astea de masini cred ca ar trebui intradevar mai multiplicate . Poate se atrage cumva atentia domnului ministru al transporturilor . Tot arunca vina pe contracte anterioare care trebuie platite la nivelul contractat atunci dar nu face nimic pentru a se autosesiza despre stagnarea lucrarilor acum cu toate ca restantele cel putin din declaratii au fost platite .Cine sa impulsioneze lucrarile decit ordonatorul de credite care le plateste ? Nu credeti tot asa ca si mine ?  :dknw: Poate gresesc eu .....dar stiu un lucru ....platesc ceva ce se face si nu ceva ce nu s-a facut anterior din diverse motive ambigue si mai ales nu cred ca ar plati cineva ceva ce stagneaza fiindca se spera la fonduri suplimentare fara a se inainta cu lucrarea . Cred ca controlul lipseste .Apoi cred ca trebuie clauze contractuale avantajoase pentru ambele parti dar cu accent pe lucrarea in sine si finalizarea avantajoasa a ei . Sa speram ca figura cu " Desteaptate romane ...totusi merge cindva "  ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #12 : 16.Apr.2009, 11:12:32 a.m. »
figura cu "desteapta-te romane" va fi cand vom fi toti dead and buried.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #13 : 16.Apr.2009, 12:13:14 p.m. »
Interesanta atitudinea si forma de protest. Pacat ca s-au trezit politistii aia ca mai exista si ei pe lume. Nu mai stiau pentru ce sa-i mai opreasca pe oameni si sa le dea amenzi :-j
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline riah

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Gen: Bărbat
  • "URECHIATA"
« Răspuns #14 : 18.Apr.2009, 12:12:55 a.m. »
F. interesant mod de protest. Pacat ca este inutil. Doar nu va inchipuiti ca se putea intampla ceva pozitiv. Gandind obiectiv, ce se poate rezolva? Sa mareasca limita de viteza in localitate la 80-100km/ora? sa construiasca autostrazi?? cine?, cu ce? in conditiile cand un km de sosea in romanica este cel mai scump din europa. Nu vreau sa fiu pesimist si nici nu sunt un fricos sau un las, dar incerc sa fiu realist si tot ce ne inconjoara in Romania este bazat pe furt si spaga.
Hai sa ne bucuram de acest paste si sa fim sanatosi. Paste fericit.

Offline hugbear

« Răspuns #15 : 18.Apr.2009, 12:31:22 a.m. »
Ati realizat pe cate niveluri manifestarea asta e o ironie amara? In topicul de bancuri vad ca se pomenesc "culmi". Faptul ca respectarea la virgula a legii e considerata in Romania protest poate fi o "culme"...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #16 : 20.Apr.2009, 08:45:07 a.m. »
un punct de vedere corect, din pacte noi nu ne intalnim prea des cu normalul...