Autor Subiect: "Greierasii" mei iubiti  (Citit de 18781 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LeonardSZK

Re: "Greierasii" mei iubiti
« Răspuns #80 : 18.Iun.2012, 11:54:28 a.m. »
Doar SX4 sedan este fabricat in Japonia.

Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline laur

« Răspuns #81 : 18.Iun.2012, 05:07:15 p.m. »
Ma gandeam ca daca este fabricata la mama ei ,greierasii au fost dati pe mana samurailor. Stiti ce ar fi fost tare ? o berlina 4x4 si greu nu este deloc daca s-ar fi vrut.
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline LeonardSZK

« Răspuns #82 : 18.Iun.2012, 10:14:29 p.m. »
Suzuki are o berlina 4x4: Kizashi.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #83 : 18.Iun.2012, 10:16:22 p.m. »
Din pacate doar cu cutie automata cvt  :(

Offline bogogica

« Răspuns #84 : 18.Apr.2014, 08:56:38 p.m. »
Dupa ce acum 2 ani am tapitat si eu interiorul torpedoului, acum am descoperit si remediat inca un "greieras". Gaica de sub ciocul de la inchizatoare. Initial a avut niste mici tampoane de cauciuc, pe care in timp le-am pierdut (au cazut singure, pe unul din ele chiar stiu ca l-am gasit pe jos dar atunci nu am stiut de unde era si la ce folosea asa ca l-a aruncat). Acum am pus in locul lor niste material "mitos" de la acei "arici" de prindere a hainelor.

Incuietoarea se detaseaza simplu, din cele 2 suruburi centrale asezate pe diagonala. In poza se vede tot capacul torpedoului demontat. Nu e necesar, dar eu am vrut sa il scot pentru un plan viitor in care sa readuc colturile de sus catre interior. Am observat ca in timp s-au cam lasat si au iesit mai in exterior fata de linia bordului.
In urma demontarii am si uns putin mecanismul si balamalele inchizatorii si acum aluneca mai cursiv. Nu se mai simte la mana acea intepenire a plasticului.
« Ultima Modificare: 18.Apr.2014, 08:58:20 p.m. de bogogica »

Offline Daniel42

« Răspuns #85 : 18.Oct.2014, 08:49:50 p.m. »
Recent a aparut si la mine un  greieras in partea stinga a bordului . Daca apas cu degetul in fanta rotunda de aer din stinga nu mai greiereste . Numa ca trebuie sa apas destul de des si este tare enervant la drumuri cu denivelari .  :) Sunt curios ce trebuie sa fie , poate plasticele incep sa resimta temperaturile iernii . :)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver