Autor Subiect: Montat Paravanturi Ignis  (Citit de 2837 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

Montat Paravanturi Ignis
« : 08.Feb.2009, 04:51:04 p.m. »
  Intr-un fel continui o idee inceputa in alta parte, dar am considerat ca un topic separat pentru modul cum se monteaza paravanturile ar fi mai usor de identificat pentru cei interesati, asa ca am sa descriu cum am  montat paravanturile, sau cum scrie in prospect, (paleta de dirijare a ploii si curentilor de aer ), he,he misto nu?
- pentru aceasta operatiune avem nevoie de: paravanturi, niste piese de montaj ( profile U din plastic incluse in kitt-ul de montaj),o surubelnita, instructiunile, vreme frumoasa si un pic de timp liber ;)
1- Se coboara geamul respectiv pana la limita inferioara pentru a lucra lejer in zona respectiva
2- Se introduce usor si cu atentie paravantul in glisiera geamului respectiv
3- Se tine cu mana paravantul si incep sa se monteze in ordinea specificata de mine in poza, prin introducerea fortata a pieselor distantier ( mici profile U de circa 5cm lungime)in glisiera geamului, odata pentru fixarea paravantului in glisiera si pentru a pastra distanta necesara pentru ca geamul sa se poata misca lejer in glisiera, dupa care se ridica geamul de cateva ori pana la limita de sus astfel ca piesele si paravantul sa se aseze cum trebuie si.... gata. :)

« Ultima Modificare: 21.Feb.2009, 03:36:15 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Montat Paravanturi Ignis
« Răspuns #1 : 08.Feb.2009, 07:53:10 p.m. »
Bravo! >:D<
De unde le-ai luat si cat te-au costat deflectoarele?
Oare cu un set de deflectoare fata la SX4 se rezolva cat de cat problema din imagine?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

« Răspuns #2 : 09.Feb.2009, 11:10:52 a.m. »
-Nu mai stiu exact , am luat mai multe atunci in jur de 120 Roni paravanturi fata.
-In prinipiu ar trebui sa se obtina o imbunatatire mai mare sau mai mica, in functie de model, adica la unele modele (mai vechi) paravintul coboara pana la partea inferioara a ramei geamului ( pana la perie si reazema pe ea) si astfel paravantul prinde si zona oglinzii, astfel ar trebui sa ai un efect mai bun pentru ceea ce vrei tu (asa am eu la sofer).
Alte modele ( mai noi)  precum cel prezentat de mine aici in topic, paravantul se opreste pana in dreptul soclului oglinzii si atunci efectul este probabil un pic mai redus.
Nu stiu daca am fost destul de explicit dar cat de curand am sa pun 2 poze pentru o exemplificare mai lesnicioasa, eu am unul de un fel si altul de alt fel printr-o conjuctura nefavorabila, cand o sa am mai mult timp o sa povestesc istoria. ;)

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #3 : 09.Feb.2009, 02:21:32 p.m. »
Cred ca as gasi ceva mai ieftin prin Autovit.
Voi merge zilele astea si voi prospecta piata.
Poate gasesc ceva pe la ~50 ron.
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline >pexic<

« Răspuns #4 : 09.Feb.2009, 03:05:29 p.m. »
salut mihaitza2007 , intreba daca au si pt suzuki jimny te rog frumos, nici eu nu as da mai mult de 50 ron pe o pereche.
120 ron e un pret astronomic pt 2 bucati de plastic..
Thx.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline danker

« Răspuns #5 : 09.Feb.2009, 04:07:39 p.m. »
-Va urez succes! ar fi bine sa gasiti, am cautat si eu dar in afara de Dacie si gama Daewoo, n-am gasit,ex.: la Tico ( e adevarat coreene) 70 Roni :(
-Pentru cristyyy2003 uite ce am vrut sa-ti explic , foto1 si 2 este cel de la sofer , foto 3 pentru pasagerul din dreapta.
In foto 2 se vede cum paravantul reazema de peria geamului si ingusteaza intrucatva fanta prin care iese geamul, dar e posibil sa protejeze zona care te intereseaza

« Ultima Modificare: 09.Feb.2009, 09:36:19 p.m. de danker62 »

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #6 : 08.Apr.2009, 09:19:28 p.m. »
ziua buna. da un deflector de vant ptr roof rack unde gasesc?

Offline danker

« Răspuns #7 : 09.Apr.2009, 08:48:35 a.m. »
- N-am prea vazut .....dar, cum esti baiat gospodar, cu o placa de plexi ...... ;)

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #8 : 09.Apr.2009, 10:06:48 p.m. »
- N-am prea vazut .....dar, cum esti baiat gospodar, cu o placa de plexi ...... ;)

dap, asa o sa fac si ghici ce o sa scrie pe el ;)