0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Dacă termenul de livrare e mare, poate nu-și mai pot lua banii pe vaucher. Or fi termene de-alea birocratice, gen: factura și livrarea până cel târziu la data de... Iar dacă vrei ceva ce depășește data de... se poate, dar nu cu subvenție prin programul de reînnoire.
Nu, nu m-a refuzat, dar solicitand o anumita echipare din lista (cu cutie automata) la o anumita culoare, dupa inscrierea la tichet, exista un interval de 4 luni in care trebuie sa pui mana pe masina....si raspunsul la toti este "sa vedem ce prindem" ...ca la pescuit!....adica sper (dar nu e sigur!) ca in cele 4 luni sa iasa pe poarta fabricii si optiunea mea de configuratie si culoare si sa ajunga in tara ca sa nu pierde tichetul.Dupa mintea mea 3-4 luni ar fi suficient, dar traim in RO si orice e posibil...
Ok, am înțeles. Ma gândeam că e vorba de asta dar nu vroiam să scriu vre-o prostie. Deci dacă cineva nu e interesat de tichet poate să comande ce combinație vrea, cu timpul de livrare aferent.
@Soimu mult succes in achizitionarea unui Celerio@cipan78 nu sunt probleme cu masina. O am de un an jumate si am facut 40k km in toata tara si doua revizii (ieftine ~600ron). Se tine foarte bine la drum, are demaraj bun pentru motorul ei, spatiu suficient pentru un concediu de o saptamana pentru 4 adulti. Punctual: nu sunt probleme cu volanul.