Autor Subiect: Multimedia dedicata  (Citit de 9742 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

Re: Multimedia dedicata
« Răspuns #10 : 03.Mar.2015, 06:10:47 p.m. »
"Iar localizarea ta pe harta e cu precizie de 1metru !!!"  sigur  :D , nu mai crede tot ce scrie pe cutie.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline lucky62

« Răspuns #11 : 04.Mar.2015, 08:30:34 p.m. »
Unde exact e montata camera? Ti-a gaurit ceva sa scoata firele?
Stii de ce fire a legat-o?
Camera e montat deasupra carligului, prinsa sub/de bara cu 2 mici holsuruburi,  este conectata cu + la firul ce alimenteaza becul pt. marsarier parca...in momentul in care cuplez pe marsarier apare pe monitor zona din spatele masinii...uite aici : https://drive.google.com/folderview?id=0B4s1R7xXtHfoflpybW43UHFzNU1tUm4tTTlUQURnbWNNY3d5U0ktQXVVUU5RUV9QZWM5bUE&usp=sharing
Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !

Offline lucky62

« Răspuns #12 : 04.Mar.2015, 08:43:07 p.m. »
"Iar localizarea ta pe harta e cu precizie de 1metru !!!"  sigur  :D , nu mai crede tot ce scrie pe cutie.

Facand HOTSPOT cu tel , pt. net, apasand but. "navigation" (poza 1), se intra in navi cu maps. Draga "Toma" ( necredinciosul  :-)) :-)) ) imi pare rau sa te contrazic dar ce spuneam vis a vis de localizare nu era "ce scrie pe cutie" ci realitatea : masina mea in fata blocului meu. Culmea cand ajungi la destinatie iti afiseaza o poza cu locatia. In dreapta se vede blocul meu ( din Google street view - poza 2)...iar in poza 3 sageata cu albastru indica exact pozitia masinii mele - pe bulevardul Dacia, in spatele unui bloc era parcata masina. N-am postat sa ma laud insa comentariile fara suport nu isi au rostul.  Vezi aici  https://drive.google.com/folderview?id=0B4s1R7xXtHfofi1sZ2gzQy1TTHJyX0lNQjlCRlVUZ3hJWE4zVDZsMUtfNzRoX2hiakJMcTg&usp=sharing
Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !

Offline soxvirus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #13 : 05.Mar.2015, 03:53:17 p.m. »
mersi pt info cu camera.
deci presupun ca pentru firele de la camera se gaseste un orificiu ceva, fara sa fie necesare gauri suplimentare.

Offline lucky62

« Răspuns #14 : 05.Mar.2015, 04:38:48 p.m. »
presupun ca pentru firele de la camera se gaseste un orificiu ceva, fara sa fie necesare gauri suplimentare.

Exact. Nu am stat langa electrician insa a folosit orificiile deja existente pentru cablurile masinii ( stopuri spate, inchidere usa, motoras stergator spate, etc ).

Offline soxvirus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #15 : 06.Mar.2015, 09:05:47 a.m. »
multam!