Autor Subiect: Exista posibilitatea sa mi fac farurile fumurii fara sa primesc amenzi?  (Citit de 9064 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline United4ever

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4

Offline BXXENL

Exista daca ai noroc cu carul si mergi cu farurile aprinse mereu pt a fi mai greu de observat folia, dar sa mai si vezi ceva noaptea cu farurile alea asa cum sunt in poza nu e absolut nici o sansa.

Totusi, pt orice fel de folie colorata pe faruri si stopuri nu numai ca iei amenda, dar ramai si fara talon si trebuie sa mergi sa faci ITP la RAR.

Daca pui o folie cu transparenta foarte mare astfel incat sa aibe doar o usoara tenta si mergi mereu cu ele aprinse astfel incat politia sa nu-si dea seama ca ai folie ai toate sansele sa scapi neprins. Daca le faci foarte negre si mergi cu ele stinse si cu proiectoarele aprinse (ca jmecherii) mi-ar placea sa cred ca nu vei ajunge departe.

Daca vopsesti interiorul farului cu negru (poate chiar lucios) atunci chiar si cu o folie foarte usor fumurie o sa se vada bine.
  • SX4 1.5
Alex

Offline United4ever

• Newbie
  • *
   Ideea e ca mi a placut mult cum arata swiftul din poza si as vrea sa l fac p al meu la fel.Eu ma gandeam sa vopsesc farurile pe interior fara nici o folie pe ele-cred ca asa a facut si tipul din poza-bine nu vreau sa le fac atat de intunecate(nu am de gand sa merg la lumina lanternei),doar o tenta d negru ca sa mearga cu folia de pe masina;dar si asa din cate stiu sunt probleme cu politia;dar  sa ma duc sa le omologhez am vreo sansa?

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Nu. :)
Go Terios!!!:)

Offline United4ever

• Newbie
  • *
ok :( multumesc...schimb tactica :) las farurile asa si vad ce folii pun p masina ;)

Offline adrian_r5

Evident ca este posibil sa-ti faci farurile fumurii si sa nu primesti amenzi ... In ziua de azi se pare ca multe lucruri sint posibile ... uite de exemplu asta si-a bătut un cui în cap si se pare ca supravietuit:

Omul a fost transportat de urgență la spital și a declarat că este convins că soția sa îl înșală și că de aceea a recurs la acest gest stupid.
Soția omului a declarat că nu l-a înșelat niciodată și că suspectează că bărbatul ei ar avea probleme psihice.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cata quarkk

o chestie pe care ai putea sa o faci este sa iti montezi un set de lupe, si apoi poti sa-ti vopsesti linistit oglinda farului cu negru, pentru ca nu te va mai afecta absolut deloc la vizibilitate, nu se ia politia de tine, si da si bine ca aspect. ar trebui sa fie undeva la vreo 100 de euro setul si manopera. si tind sa cred ca swift-ul de sus din poza este facut pentru expozitie, sau pentru mers numai pe timp de zi.

Offline gala_suzuki

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Pentru cei care mai sunt interesati, am gasit un magazin din australia care este dedicat modificarii Swift-ului.

Au si faruri/stopuri fumurii din fabrica, nu cu folie, deci teoretic nu ar trebui sa ai probleme cu Garcea.

Uite si link-ul http://swiftnation.com.au/

Offline Laurentiu

Au si faruri/stopuri fumurii din fabrica, nu cu folie, deci teoretic nu ar trebui sa ai probleme cu Garcea.
Agrement RAR au ?  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!