0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Salut si bine ai sosit pe acest forum.Jimny eo maisna ce imi face cu ochiul d emult timp, pentru capabilitatile sale de off-road.Legat de anvelope 4x4, ai si aceasta optiune, tot all-season pare-se:https://shop.gtcauto.ro/produse/all-terrain/anvelope-insa-turbo-ranger-205-70-r15Eventual poti sa te uiti si dupa alte accesorii 4x4. pe acel site.Spor la realizarea celor dorite.Si asteptam poze cu ele.
Am momentan un buget de 2500 de ron, puteti sa imi recomandati un set de avelope care sa fie bune si in off road si sa le pot folosi si iarna pe sosea? Anvelopele actuale doresc sa le folosesc vara pana se uzeaza. Sunt inca foarte bune.
- am citit mai multe discutii pe forum-uri si imi este neclar daca montarea unui troiliu se poate omologa la rar sau nu? Unii zica ca te poate opri politia sa sa iti faca probleme. Altii spun ca in caz de accident poti avea probleme cu asigurarea pentru ca ai facut modificari la masina. Ce presupune un troliu de punct de vedere legal?- nu doresc sa tractez nimic cu masina, doar sa ma pot scoate dintr-o mocirla sau groapa daca raman blocat. Cat de puternic trebuie sa fie troliul pentru asa ceva?
Oscilez intre doua: unul pe carlig si unul pe roata de rezervaPrima varianta pare mai usor de montat. Cum se procedeaza cu placutele de inamatriculare pe suport? Se folosesc cele de pe spate sau trebuie sa solicit la Politie placuta de inmatriculare speciala pentru suportul de bicicleta?
4. MP3. Fostul proprietar spunea ca din ce stie el Radio/Cd-player-ul masinii are si bluetooth. Cred insa ca s-a inselat.