Autor Subiect: Probleme servodirectie  (Citit de 2891 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Andreifzr

Probleme servodirectie
« : 20.Sep.2013, 03:35:25 p.m. »
Salut,
Sunt proaspat posesor de Suzuki, prima masina si am o problema cu servodirectia la un Suzuki Swift din 2007, 1328 cmc, 92 CP. In timpul mersului a inceput sa joace usor volanul stanga dreapta, in timp jocurile au devenit mai puternice si la un moment dat s-a aprins martorul EPS in bord si servodirectia a cazut cu totul. Am mers la un mecanic in Targoviste fiind cea mai apropiata localitate si din ce a putut el observa a zis ca ar fi problema la motorasul de servodirectie. A batut de doua ori cu patentul in acest motoras si ca prin minune servodirectia si-a revenit si martorul luminos din bord s-a stins. Explicatia lui a fost ca acest motoras are carbuni inauntru si daca masina a stat o perioada de timp fara sa ruleze e posibil sa se creeze depuneri si sa se infunde ceva pe acolo.
Am plecat din Targoviste si la intrarea in Bucuresti a inceput iar sa se miste volanul stanga dreapta.
Ati mai intalnit asemenea situatii?
Luni am programare la Radacini pentru o constatare si mi-a spus deja telefonic ca probabil trebuie inlocuita caseta de directie.
Imi puteti recomanda un alt service, Am inteles ca la service-urile autorizate ar fi preturi foarte ridicate.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
  • Suzuki Swift 1.3 2007

Offline Andreifzr

Re: Probleme servodirectie
« Răspuns #1 : 23.Sep.2013, 11:54:51 a.m. »
Am fost astazi la Autonet si mi-au confirmat ca de vina ar fi motorasul pentru servodirectie.
Problema e ca ei nu pot comanda doar acel motoras, ci toata caseta de directie, care are un pret cam mare pentru mine :1000 eur + tva.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, de unde pot sa cumpar un astfel de motoras? Merita sa incerc sa il repar?
  • Suzuki Swift 1.3 2007

Offline NicNic

« Răspuns #2 : 23.Sep.2013, 01:15:25 p.m. »
La o prima cautare pe google  am gasit asa ceva.
Cred ca daca suni la cateva service-uri specializate in remediere casete de directie, trebuie sa gasesti ceva mai convenabil decat reprezentanta.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline papi_grasu

« Răspuns #3 : 05.Oct.2013, 06:13:25 p.m. »
Am fost astazi la Autonet si mi-au confirmat ca de vina ar fi motorasul pentru servodirectie.
Problema e ca ei nu pot comanda doar acel motoras, ci toata caseta de directie, care are un pret cam mare pentru mine :1000 eur + tva.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, de unde pot sa cumpar un astfel de motoras? Merita sa incerc sa il repar?

Ati rezolvat problema casetei?
Daca nu sper ca va pot ajuta eu.
Cititi aici http://www.suzuki-club.ro/forum/bursa-non-auto/reconditionez-casete-si-pompe-directie-orice-model/  sau sunati-ma la 0742287940 IULIAN
Reconditionez casete si pompe directie orice model
0742287940

Offline Andreifzr

« Răspuns #4 : 10.Oct.2013, 11:45:00 a.m. »
A avut apa in ea. Dupa curatare pare sa functioneze. Daca mai apar probleme va contactez.
Multumesc.
  • Suzuki Swift 1.3 2007