Salut,
Sunt proaspat posesor de Suzuki, prima masina si am o problema cu servodirectia la un Suzuki Swift din 2007, 1328 cmc, 92 CP. In timpul mersului a inceput sa joace usor volanul stanga dreapta, in timp jocurile au devenit mai puternice si la un moment dat s-a aprins martorul EPS in bord si servodirectia a cazut cu totul. Am mers la un mecanic in Targoviste fiind cea mai apropiata localitate si din ce a putut el observa a zis ca ar fi problema la motorasul de servodirectie. A batut de doua ori cu patentul in acest motoras si ca prin minune servodirectia si-a revenit si martorul luminos din bord s-a stins. Explicatia lui a fost ca acest motoras are carbuni inauntru si daca masina a stat o perioada de timp fara sa ruleze e posibil sa se creeze depuneri si sa se infunde ceva pe acolo.
Am plecat din Targoviste si la intrarea in Bucuresti a inceput iar sa se miste volanul stanga dreapta.
Ati mai intalnit asemenea situatii?
Luni am programare la Radacini pentru o constatare si mi-a spus deja telefonic ca probabil trebuie inlocuita caseta de directie.
Imi puteti recomanda un alt service, Am inteles ca la service-urile autorizate ar fi preturi foarte ridicate.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.