Autor Subiect: pocneste parbriz-ul  (Citit de 2298 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mivec

pocneste parbriz-ul
« : 02.Oct.2013, 11:11:10 p.m. »
Acum ca s-a mai racit afara, s-au inmultit si pocniturile in stanga langa stalp, doar pe drum cu denivelari(pe splai bahlui cine e din Iasi). Eu am un fir tras prin ornamentul de plastic al stalpului pt ledul de la.alarma dar nu cred sa zdrangane ala ca prea tare face. Ma gandesc cu groaza cum va fi la iarna. Si la mitsubishi sub -10 grade se aude cum se misca efectiv parbrizul pe mastic cand se torsioneaza caroseria. Daca intr-adevar masticul ar.fi de vina si la.sx4, va intreb daca o bara din aia care se pune in capul amortizoarelor si le leaga ar ajuta?
Suzuki Vitara Luxus 1.6 AT 4WD
Mitsubishi Outlander 2.4 mivec cvt 2008
Mercedes-Benz V-Class V250 Exclusive 4matic 2017

Offline Laurentiu

Re: pocneste parbriz-ul
« Răspuns #1 : 03.Oct.2013, 08:43:12 a.m. »
Daca ar "pocni" parbrizul, s-ar si crapa asa ca, ia-ti gindul de la asta. Cind mai mergi pe drumuri cu denivelari si incep pocniturile, incearca sa tii cu mina presate plasticele de prin zona cu pricina. E posibil sa le depistezi sursa in scurt timp.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 03.Oct.2013, 09:10:18 a.m. »
si la mine pocneste parbrizul iarna. eu ma gandeam ca intra apa prin ceva gaurele, ingheata si apoi de la torsiuni se crapa si face acel zgomot. a fost vreme de inghet?

Offline mivec

« Răspuns #3 : 03.Oct.2013, 10:07:27 a.m. »
Au fost cam 5-6 grade. Am tinut cu mana de plasticul de pe stalp si pe parbriz in timpul mersului si degeaba. Pocneste undeva sub acel ornament din plastic. Il voi scoate sa vad cum se comporta.

Offline mivec

« Răspuns #4 : 07.Oct.2013, 10:49:30 a.m. »
Nu am mai scos nimic, doar am tras de plasticul gri inchis de langa geamul mic din partea soferului. Cred ca statea in tensiune cu gemuletul lateral. Nu mai pocneste deocamdata nimic.

Offline ASZ

« Răspuns #5 : 07.Oct.2013, 03:44:37 p.m. »
Acela suna si la mine in prima iarna ....

Offline mivec

« Răspuns #6 : 08.Oct.2013, 05:31:33 p.m. »
Acea bucata de plastic are o parte alungita spre parbriz care zic eu ca atinge sticla. Acum ca am tras de plastic pocneste mult mai incet si foarte rar. Macar stiu de unde provine zgomotul.