Autor Subiect: Service suzuki  (Citit de 3890 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline radu.murasan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Service suzuki
« : 05.Ian.2015, 12:34:09 p.m. »
Salut,

Din aprilie 2014, prietena mea si-a cumparat un suzuki splash. Este din 2009, avea 90.000 de km, si mi se pare ca a negociat-o la 3000 de euro, ca reparatiile erau de 1000 de euro la reprezentanta. Cum a cumparat-o i-am schimbat flansele la amortizoare, basculele, un releu la ventilator, si ambreajul ( toate au fost undeva la 400 de euro).
A invatat sa conduca pe ea, drept dovada este zgariata pe toate partile, si ieri a cazut si o tona de gheata de pe bloc si parbrizul este tandari. As vrea sa o duc la un service sa o refaca complet (masina are casco), dar as dori un service bun in bucuresti,  pe partea de tinichigerie, si as prefera sa fie reprezentanta.

Offline shpeedy

Re: Service suzuki
« Răspuns #1 : 05.Ian.2015, 12:51:13 p.m. »
Eu mi-am facut o aripa pe Casco si cateva revizii la Autonet Giulesti - sunt cam scumpi, dar eu am fost multumit de interactiunile avute cu ei...

O mica observatie: n-ar strica ca - pe viitor - inainte de a deschide un nou topic, sa faci o cautare pe forum...sunt multe subiecte discutate despre service-uri ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline NicNic

« Răspuns #2 : 05.Ian.2015, 02:51:37 p.m. »
Daca se poate repara pe casco tot ce are masina, atunci recomand acelasi service Autonet, din Giulesti.
Altfel, e destul de scump si probabil ca exista alte serviceuri de calitate, dar mai oeftine
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 05.Ian.2015, 04:26:44 p.m. »
Si eu mi-am reparat bara din spate de doua ori la Autonet prin Casco cu regres si nu am platit niciun leu. Si a iesit foarte bine.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice