Salutare. Revin cu o idee la reglajul farurilor suzuki swift model 2000. Am desfacut farul si am observat ca nu mai erau cele originale, in el intrand doar caburile de la faruri, nemaiexistand o alta mufa de conexiune pentru motorasul de reglaj. Alte mufe desfacute si legate mai exista, dar sunt anulate pentru ca masina a fost lovita in partea frontala, si cei de la service au pus cele mai ieftine faruri. Concluzie: la mine se face doar manual prin:- surub negru pentru reglaj pe orizontala
- surub alb pentru reglaj pe verticala
In cazul in care farurile sunt originale si in habitaclu (stanga jos) aveti un buton de la 0 la 4, cautati mufa care intra in far, rotiti de buton si cu un aparat de masura vedeti ce tensiune scot. Daca nu aveti tensiune (12 V cred), verificati siguranta de sub volan. Daca este tensiune la rotirea butonului, mufa este conectata in far, dar nu se intampla nimic, atunci farul trebuie desfacut si verificat mecanismul interior.
Eu am modelul full, cu buton de reglaj pe inaltime a farurilor....dar....am faruri pentru model ,,coaja''.
P.S Sper sa va ajute ce am scris aici!