Autor Subiect: Cosmote Romania si de ce e bine sa va feriti de ei!  (Citit de 3109 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Cosmote Romania si de ce e bine sa va feriti de ei!
« : 02.Mar.2014, 10:40:08 a.m. »
De curand...am refacut relatia contractuala cu Cosmote...ca deh, am zis sa le mai dau o sansa dupa ce fusesem "alaturi" de ei din ziua in care au deschis in Romania (Cosmorom) pana anul trecut in Septembrie cand trecusem la cartela.
Mare greseala am facut...am fost roman autentic, care uita repede neplacerile create de acest operator cretin si hot :(
De ce zic asta?
Suni la ei si iti spun ca da, posibil sa existe o problema. Daca vreau pot depune sesizare care va fi rezolvata in maxim 30 zile (intotdeauna lucrurile in biznusurile romanesti merg pe termenul maxim) numai ca pana atunci sa ma descurc asa cum e acum situatia...

COSMOTE ROMANIA  :baston:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline NicNic

Re: Cosmote Romania si de ce e bine sa va feriti de ei!
« Răspuns #1 : 02.Mar.2014, 10:57:01 a.m. »
Nu am toate datele sa inteleg cele doua mesaje de la Cosmote. Cumva se schimba luna si trebuia resetat contorul la convorbiri si traficul de date?

In ceea ce ma priveste, folosesc si eu o cartela de Cosmote. Pot spune ca in comparatie cu alt operator GSM di Romania, cei d ela Cosmote sunt mai inexacti, mai neseriosi , mai imprvizibili in ceea ce priveste regulile pe care ti le prezinta si pe care le aplica ulterior.
De exemplu: primesc cate trei mesaje deodata ca mi se termina creditul, ca perioada de valabilitate este nu stiu pana cand si ca optiunea cu minute se va inchide. Tot atunci mai spun si ca daca voi incarca cu credit suficient, se va reactiva automat optiunea ce era activa ultima data, voi avea un nou termen de valabilitate corespunzator inacarcarii, etc...

Iau un cod de reincarcare, il folosesc cu succes la cartela de Cosmote si ma puc sa telefonez stiind ca am o optiune cu ceva minute, timp d eo luna.
Dupa vreo 6 zile, vreau sa sun si o voce sintetica imi spune ca nu am credit suficient? Bun, nu am credit, dar minutele din optiune?
Abia atunci ma apuc sa verific si constat ca reactivarea automata a optiunii nu a functionat. Iar toate apelurile din ultimile zile au fost taxate la un tarif mult mai mare, convenabil doar operatorului...

In consecinta, trebuie sa casc si ochii si urechile cand solicit ceva de la Cosmote (chiar asa, in mod impersonal, prin dialog cu SMS-uri). Si dupa ce m-am convins ca am cerut ce trebuie si ca mi-au raspuns "OK, vei primi!", este musai sa verific. Nu pot avea incredere in promisiunile lor....
Dar, cu toata aceasta atitudine, nu ma gandesc sa renunt la cartela lor. Am avut multe situatii in care acoperirea oferita de Cosmote suplinea pe cea a operatorului la care am abonamentul de baza.
« Ultima Modificare: 02.Mar.2014, 11:01:05 a.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 02.Mar.2014, 11:06:39 a.m. »
Si eu am a doua optiune cartela Cosmote, pe care am optiunea Star 550.
La mine e invers ca la @NicNic, in sensul ca se actualizeaza cu obstinenta, chiar daca nu as vrea totdeauna asta. De aceea tin creditul sub 3€, ca sa nu se poata activa si, doar cand am nevoie il incarc. Il iau de asemenea in strainatate, unde roamingul merge foarte bine.

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 02.Mar.2014, 11:41:43 a.m. »
Nu am toate datele sa inteleg cele doua mesaje de la Cosmote. Cumva se schimba luna si trebuia resetat contorul la convorbiri si traficul de date?
1 SMS verificam eu informatiile CostControl (sau cum s-o numi) sa vad cum stau cu datele (am 2GB trafic lunar)
2 SMS care vine la nici 24h de cand imi spuneau ca mai am ~1,1GB trafic ramas pana la urmatoarea perioada de facturare (adica pana peste 3 zile) ca sa ma anunte ca in nici 24h am consumat 1,1GB...lucru imposibil de altfel :(
Servicii de 2 lei!
  • #romaniaelectrica

Offline suzukica

« Răspuns #4 : 02.Mar.2014, 11:52:36 a.m. »
Reclamați-i!

Offline NicNic

« Răspuns #5 : 02.Mar.2014, 01:07:43 p.m. »
@cristyyy2003:  Am inteles acum. Si eu as avea aceeasi opinie, ca e imosibil sa cheltui in 24 h mai mult trafic decat in 27 zile.
Nu stiu ce problema este, insa fiind vorba de contract-abonament, cu siguranta ca as cere lamuriri in mod oficial. (chiar daca am impresia ca "ursul trece, cainii latra..")

Ce se intampla daca primeai mesajul cu expirarea doar dupa primele 3 zile de la inceputul lunii de abonament...?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
Cosmote Romania si de ce e bine sa va feriti de ei!
« Răspuns #6 : 02.Mar.2014, 02:41:44 p.m. »
Am depus sesizare deja... Fix in ideea expusă deja de tine ;)

Sent from my 
  • #romaniaelectrica