Autor Subiect: Ignis - cateva sfaturi...  (Citit de 9193 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Re: Ignis - cateva sfaturi...
« Răspuns #10 : 02.Feb.2009, 12:56:14 p.m. »
Am luat-o din Brasov, acum cateva zile, de la o persoana care a adus-o din Ungaria, prin Noiembrie 2008. Respectivul i-a facut autentificarea (pe 24. 11. 2008), ITP-ul si cartea de identitate (in alb - fara proprietar). Faza e ca Certificatul de Autenticitate este deja expirat si imi pare ca o sa mai am nevoie de el cand o sa merg cu dosarul la politie... sau poate ca daca am cartea de identitate sa nu-l mai ceara!?? Masina are inca numere de Ungaria. Eu am reusit pana acum sa-i fac o fisa de inmatriculare si sa-i fac asigurare pe 6 luni. Astazi, poate o sa reusesc sa o trec pe ROL... Stiu ca mai am mult de umblat si partea proasta este ca nici nu stiu exact care sunt urmatorii pasi ce trebuiesc facuti pana sa o vad inscrisa in circulatie (si cat o sa dureze). Tin sa precizez ca nu s-a pus niciun moment problema ca ar fi 4 X 4 (in discutia pe care am avut-o cu cel de la care am cumparat-o). Am ramas insa surprins acasa, cand am vazut ca pe cartea de identitate scrie "tractiune integrala". Am aflat insa cum ar trebui sa arate diferentialul, m-am uitat sub ea si am vazut ca nu are. Mai mult, l-am sunat si pe cel de la care am luat masina si mi-a confirmat ca nu este 4 X 4... A spus ca asa trec ei la toate masinile care au un anumit cod... (ce tampenie!).
Ok, deci pe ce am descris in primul post + conditiile din postul asta (ca dotari, pare a fi un glx+ 2WD, conform tabelului din acest link: http://www.premierauto-suzuki.ro/ignis.pdf) am dat 5100 Euro...
« Ultima Modificare: 02.Feb.2009, 12:59:21 p.m. de S_Ignis »
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 02.Feb.2009, 01:08:07 p.m. »
Cred ca ar fi o idee buna sa facem un topic cu pasii imatricularii unei masini (atat sh cat si noua)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 02.Feb.2009, 07:34:12 p.m. »
Am reusit sa o trec astazi pe ROL, dar se pare ca nu o sa scap de etapa cu numere rosii... (motivul fiind faptul ca certificatul de autenticitate este expirat). Este si o parte buna in treaba asta, deoarece o sa mai astept cu plata taxei de mediu, pana cand, eventual, va fi schimbata metodologia de calcul... apropo', ce zvonuri se mai aud referitor la acest subiect?

p.s. sigur ca da, un tutorial cu etapele inmatricularii unui autovehicul ar fi foarte folositor.
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #13 : 26.Mai.2009, 11:51:15 p.m. »
Vin si eu cu o intrebare pe acest topic: unde faceti ITP si daca cei de acolo sunt civilizati  cu masinuta eventual si cu posesorul acesteia? Se apropie termenul si incerc sa gasesc o varianta optima.  >:D<
Ignis 1.3 GLX+

Offline danker

« Răspuns #14 : 27.Mai.2009, 08:11:55 a.m. »
- Eu am facut-o aici : http://www.suzuki-club.ro/forum/piese-auto-ignis/service-si-piese-auto-ignis/   , mie mi s-a parut civilizat nenea ala, success!  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #15 : 27.Mai.2009, 04:11:17 p.m. »
^ Multumesc Danker, mi-ai dat o sugestie buna, imi convine si zona, voi da o tura pe acolo inainte in speranta ca la tine nu a fost o intimplare fericita cu rezolvarea ITP. Banuiesc ca este cel de linga Cora unde comercializeaza Dacia si Renault.   :good:
Ignis 1.3 GLX+

Offline danker

« Răspuns #16 : 27.Mai.2009, 07:53:56 p.m. »
- Nu, este dupa intersectia  galeria modei, a 2 a la dreapta parca, cum te duci spre Cora, dar nu ajungi la Cora ( sos. Pantelimon 266, pt. ITP  Pancu Gheorghe, 0744651057)
« Ultima Modificare: 27.Mai.2009, 07:56:51 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !