Autor Subiect: Becul de ceata spate  (Citit de 1958 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline djenavar1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Gen: Bărbat
Becul de ceata spate
« : 21.Sep.2013, 10:22:07 a.m. »
Buna dimineata.Lampa de ceata spate se aprinde odata cu luminile de pozitie si sta aprinsa indiferent de ce am facut si datorita ei primesc(sfaturi,recomandari) in trafic.O idee cum sa o sting fara sa.i scot becul :-)).Multumesc
De-o fi una, de-o fi alta... Ce e scris si pentru noi,
Bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi.

Offline Laurentiu

Re: Becul de ceata spate
« Răspuns #1 : 21.Sep.2013, 04:38:41 p.m. »
... cum sa o sting fara sa.i scot becul :-)).Multumesc

P.S. Scuze pt calitatea fotografiei si pt. "promptitudinea" raspunsului. Am crezut ca sint altii care doresc sa se faca mai utili si mai rapizi in raspunsuri decit mine pe acest forum.

« Ultima Modificare: 21.Sep.2013, 04:44:31 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline djenavar1

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 22.Sep.2013, 09:10:45 p.m. »
O sa razi dar am citit cartea inainte de a posta, am pus on.off am rasucit, am sucit,acelasi rezultat ,lampa ceata spate aprinsa :-((

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 23.Sep.2013, 08:36:13 a.m. »
am pus on.off am rasucit, am sucit,acelasi rezultat ,lampa ceata spate aprinsa :-((
In mod normal, butonul lampii de ceata (cel dinspre volan) POATE fi actionat doar incepind de la pozitia "lanterne" (lumini pozitie). Tu cred ca actionezi concomotent cu aprinderea pozitiilor + farurilor  si butonul becului de ceata. Daca nu am dreptate si actionezi corect cele doua butoane rotative, ar trebui sa mergi putin in service sa verifice blocul de lumini.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline djenavar1

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 23.Sep.2013, 04:28:17 p.m. »
Intamplator am intalinit in trafic 2 Swift_uri, iam rugat frumos sa aprinda sa stinga becul de ceata si nici o surpriza, becurile funct exact ca in poza pusa de tine , asa ca problema este probabil cum zici u din blocul de lumini.Multumesc