Autor Subiect: EGR Valve  (Citit de 1953 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline caif

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
EGR Valve
« : 19.Mar.2013, 08:53:15 a.m. »
Salut
 Am un Suzuki SX4 1.6 DDIS  recent mi s-a oprit brusc in mers am fost cu ea la service Autocobalcescu   iar acolo am aflat ca valva egr trebuie inlocuita oferindu-mi un pret nesimtit. Am cautat pe net si am vazut ca motorul folosit pe masina este unul de origine PSA  similar cu cel folosit pe Peugeot 207 1.6  HDI si pe Citroen. Intrebarea mea este daca pot inlocui egr cu cel care este pe modelel asta de masini pentru cel de la suzuki este ff scump.  Am gasit pe net egr http://www.autopartoo.com/oem/valeo/700414pjy.html si cel pe care mi l-a dat de la service   ca foaie de catalog a piesei este http://partsouq.com/en/catalog/suzuki/part?catalog=RU&model_code=RW416122&group=122
Intrebarea e daca stie cumva cineva daca sunt compatibile? sau daca se poate  curata in cel mai fericit caz .

Offline caif

• Newbie
  • *
Re: EGR Valve
« Răspuns #1 : 25.Mar.2013, 09:21:04 a.m. »
Problema rezolvata. Acum in cazul in care cineva are un model asemanator si probelme cu egr(sper sa nu aiba!)  nu e nevoie sa-l cumpere de la suzuki pentru ca pretul la ei este dublu plus inca ceva fata de cel de la citroen beringo 1.6 hdi, motor care se afla pe amble masini si in concluzie acelasi egr,  se poate  inlocui cu unul de la Valeo 700414, care are un pret mult mai rezonabil. BTW pe masina egr original era tot de la Valeo sigura diferenta fata de cel cumparat acum este codul de producator corespunzator fiecaruia dar in final sunt perfect compatibile :D.     

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 25.Mar.2013, 12:07:47 p.m. »
deci ai facut deja inlocuirea piesei si merge totul OK? sau doar ai identificat-o?

Offline caif

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 25.Mar.2013, 03:37:36 p.m. »
identificat-> inlocuit-> MERGE ok

Offline caif

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 25.Mar.2013, 03:38:37 p.m. »
identificat->inlocuit -> merge ok (nici o diferenta fata de cea originala)