Autor Subiect: Scaun de serviciu (dreapta) Swift 3 usi  (Citit de 1811 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
Scaun de serviciu (dreapta) Swift 3 usi
« : 18.Iun.2009, 03:02:45 p.m. »
am o problema de ceva timp cu scaunul din dreapta:
pentru a-l glisa in fata ca sa permit accesul pe bancheta din spate nu este de ajuns sa trag doar de levierul din care se regleaza pozitia spatarului, ci trebuie sa trag si de bara de sub scaun, cea care modifica pozitia sezutului (inainte, inapoi).
chestia asta n-ar fi asa de mare problema pentru cel din fata, dar daca e cineva  in spate si n-are cine sa-l ajute sa coboare ii este cam greu, pentru ca de pe bancheta din spate nu poti decat sa impingi levierul spatarului :(
banuiesc ca este o problema comuna pt ca am mai auzit plangeri, asa ca va rog pe cei care ati remediat problema sa ma luminati si pe mine. din cate mi-am data eu seama, este vorba de o piedica pe sina care nu se deblocheaza cum trebuie.
multumesc anticipat  :)

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: Scaun de serviciu (dreapta) Swift 3 usi
« Răspuns #1 : 19.Iun.2009, 11:14:00 a.m. »
si la mine se mai intimpla ca piedica aia sa nu sara la loc.de obicei,daca sunt atenta de fiecare data cind pun scaunul la loc si vad ca nu s-a agatat cum trebuie,rezolv in asa fel ca pun mana pe bara de sub scaun,misc un pic scaunul inainte sau in spate si simt unde este locul unde se agata si mai ajut si cu mana tragind bara la loc.(imi cer scuze ,stiu ca explic ciudat.. :D )
dupa aceea nu mai sunt probleme daca pasagerul din spate nu are ajutor sa iasa.