schimbat la galati distributie (curea, toate rolele, intinzator, capac pompa apa) + ulei(castrol edge) + filtru de ulei +filtru de motorina +placute de frana. inclusiv manopera (5-6 ore) aproximativ 2000 RON. Cu toate piesele livrate se rezolva intr-o zi. (Garantie 2 ani/numar de km pentru piese si manopera). nu sunt acasa zilele astea ca sa citez din factura dar voi reveni cu datele exacte si numele service-ului in curand. Ca si observatie, rolele in cauza erau deteriorate, una chiar avea rulmentul dus de tot si incepuse sa faca un zgomot teribil), celelalte aveau deteriorat, sau lipsa capacul de plastic ce protejeaza rulmentii de murdarie, am facut asta la 110.000km, pt. cei ce schimba la timp (75.000-80.000km) recomand si inlocuirea rolelor sau macar verificarea integritatii acelor capace deoarece orice nisip sau murdaie patrunde la rulmenti duce la o deteriorare accelerata. Din ce mi s-a spus numai rolele de origine suzuki se livreaza cu capac cu tot, iar capace separat nu am gasit nicaieri.
Schimbul ulei de transmisie din grupul spate, cutie de viteze si cutie de transfer e relativ simplu, oricine are acces la un garaj cu "groapa" isi poate rezolva singurel operatiunea, pentru grupul fata nu am reusit sa ii dau singur de capat accesul la dopul de drenaj si cel de umplere fiind foarte dificil, si l-am efectuat la service.