Autor Subiect: Cheie tip briceag  (Citit de 4637 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Re: Suzuki Vitara Passion 1.6 VVT - black as the night
« Răspuns #10 : 25.Oct.2017, 07:43:31 p.m. »
Si de cheia originala ce poti sa mai zici? Daca ii scoti logo-ul  Suzuki concureaza la estetica cu o cheie de Dacia papuc  :-)). Pe langa asta, la varianta flip, mai e si avantajul practic ca nu te mai temi ca o sa te trezesti cu o gaura in buzunar :)
Pai trebuia rezolvata problema la cheia originala cu un aftermarket mai aratos nu la fel de butucanos.

Offline marius_gxg

Re: Re: Suzuki Vitara Passion 1.6 VVT - black as the night
« Răspuns #11 : 25.Oct.2017, 11:06:25 p.m. »
Dimensiunile cheii briceag au fost concepute dupa cum urmeaza:

- Lungimea ei a trebuit sa se potriveasca cu lungimea lamei ( pe care trebuie sa o incorporeze )
- Latimea ei este data de diametrul carcasei cu componente donata de la cheia originala pe care deasemenea trebuie sa o incorporeze

Daca cea briceag nu avea dimensiunile pe care le are, nu ar putea sa primeasca componentele noi. Deci tot vina cheii originale e  :-)).

Mie marimea si dimensiunile mi se par un avantaj. Acum simt cheia in buzunare si o gasesc mai usor. Desi abia am masina de o saptamana, deja mi s-a intamplat de cateva ori sa caut panicat cheia veche prin buzunar/borseta crezand ca am pierdut-o pentru ca nu o simteam
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 VVT

Offline pdc1

Re: Cheie tip briceag
« Răspuns #12 : 30.Dec.2019, 11:15:57 p.m. »
Salutare,
Va scriu ca am aflat de la un coleg ca sunt chei tip briceag ce nu necesita nici o modificare a cheii originale, pur si simplu scos modulul din cheia originala mutat in cheia chinezeasca si copiat lama.

Am si modificat una din cheile originale.

Am atasat pozele din anunt:
KEYYOU High Quality 2 BTN Modified Flip Folding Car Remote Key Case Shell for SUZUKI SWIFT SX4 ALTO VITARA IGNIS JIMNY Splash
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 4WD AT

The following users thanked this post: ntire2000

Online ntire2000

« Răspuns #13 : 30.Dec.2019, 11:39:09 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline pdc1

« Răspuns #14 : 31.Dec.2019, 09:30:15 a.m. »
Am mai gasit o discuție de genu aici pe forum:
https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=9640.msg291650#msg291650

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• Suzuki Vitara Passion 1.4 4WD AT

Offline enicky

« Răspuns #15 : 31.Dec.2019, 01:13:29 p.m. »
   Mai este un topic cu acelasi subiect, dar aici s-a intamplat ceva, este un fel de salata. E Revelion, nu stiu cine are timp, poate dupa le regleaza un moderator.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip