Autor Subiect: Cauciuc Continental - URGENTA!!!  (Citit de 4896 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline emanu900

• Full Member
  • Mesaje postate: 189
  • Gen: Bărbat
Re: Cauciuc Continental - URGENTA!!!
« Răspuns #10 : 10.Sep.2009, 04:32:27 p.m. »
Conteaza si liniile, in fond cand dai intr-o balta intr-un fel se duce apa pe cea cu 3 linii si in altul pe cea cu 4. Daca poti ia 2, ca sa fie stag + drepta la fel intr-o parte si cealalta tine-o de rezerva undeva. Asta e, din pacate roata de rezerva nu e un atu la masina asta cum nu e la nici altele si mai scumpe chiar.
Dar daca chiar nu ai cum sa iei 2, merge si asa, macar materialul din care-i facuta e tot de la aceeasi firma si asta conteaza cel mai mult, mai ales ca-i cumva tot aceeasi clasa de cauciuc ca celelalte.
Si pune-le pe spate pe cele diferite, fata sa ramana cu 2 identice.
« Ultima Modificare: 10.Sep.2009, 04:34:24 p.m. de emanu900 »
SX4 1.5 SE

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #11 : 10.Sep.2009, 04:40:17 p.m. »
Corect ce zici tu cu spate-fata...din fericire , daca pot spune asa, am spart-o pe cea din spate dreapta. Acum imi vine sa-i dau in judecata pe cei de la primarie...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 17.Sep.2009, 09:11:40 p.m. »
cosmin zi-mi si mie de unde ai gasit cauciuc la fel. sau nu e la fel?

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #13 : 18.Sep.2009, 11:01:11 a.m. »
Am gasit la SGP pe Simion Banutiu, pe langa Restaurantul Chinezesc. Guma e din 2007 si a costat 407RON + montaj echilibrare 20RON. Asta este...erau singurii care aveau asa ceva pe stoc in Timisoara. Cei de la Frank mi-au parut nesimtiti : terment de livrare 3-4 saptamani!!! Ca sa nu mai zic ca costa la ei 539RON!!!

Iar cei de la Suzuki(SaraMotors) chiar ca au frizat cu nesimtirea absoluta: mi-au zis ca m-ar costa 7-8 milioane daca mi-ar aduce-o ei...chiar asa?! Chiar atat de idiot ma cred?
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline Lightspit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #14 : 17.Ian.2010, 11:48:46 a.m. »
conform cu site-ul www.tyrest.com cauciucurile Continental PremiumContact sunt cea mai proasta alegere pe timp de iarna.  Confirm, insa totusi sunt cauciucuri de vara si se cam impune schimbarea cauciucului pe timpul iernii cu unul adecvat sezonului.

Offline Daniel42

« Răspuns #15 : 22.Feb.2010, 11:14:08 p.m. »
Lightspit  , anvelopele de vara Continental 205 \ 60\16 care sunt echiparea pe masini acum , ce probleme au ca nu inteleg ? Eu am schimbat de iarna cu Barum 195\65\15 .
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver