Autor Subiect: Izolatie fete usi  (Citit de 10284 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
  • Gen: Bărbat
Re: Izolatie fete usi
« Răspuns #40 : 28.Mar.2011, 09:02:23 p.m. »
o munca de profesionist...bv:) migalos cum te stiu, pun pariu ca ai pierdut o zi intreaga pentru toata operatiunea
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #41 : 31.Mar.2011, 09:19:55 a.m. »
Eram dator cu poze portiera. Intre timp am facut si capota portbagajului.  :happy:

Offline bogdannicola

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #42 : 02.Apr.2011, 02:47:52 p.m. »
buna ziua,

am si eu o nedumerire pt cine stie si vrea sa raspunda:

sa zicem ca izolezi portierele cu : 1. pasta izolatoare bituminoasa/cauciucata dublu-triplu strat   si     2. folii autoadezive , gen dynamat, pe care le pui generos pe partea exterioara si interioara a portierei- deci acoperi toata portiera ca la carte.     amu, sa zicem ca din ....nefericire , in urma unui  incident rutier , indoi tabla portierei ; bun , te duci in service si ce variante gasesti acolo ca sa faci reparatia :
- fie nenea tinichigeru da cu chit din belsug de aduce la linie tata tabla si apoi o vopseste  si lacuieste , fara sa faca nik la izolatia ta = cazul cel mai fericit.
- fie nenea tinichigeru , s`apuca si cu metode veche de peste 3000 de ani , in cazul punctului 1 . incepe sa dea cu dalta si ciocanu , plus injuraturi moderne de anu 2011 , tot bitumul de pe portiera, sau numai portiunea in care are treaba. dar tot indreptand nenea cu ciocanu , nu creaza oare microfracturi in toata masa aia compacta bituminoasa si ulterior, mergand pe drumurile patriei, a se intelege gropile patriei, nu te apuca un moment cand microfracturile alea cresc, si incep sa se desprinda bucati care iti zornaie ulterior in portiera mai ceva ca un clopot de capra la pascut ?
                                                                                                                        in cazul punctului 2. , se poate scoate dynamatu de pe fetele usilor cu binisoru , a se citi pistol cu aer cald , si ulterior relipi la loc pe pozitie cu un scotch cu banda dubla ? sau nenea o sa traga o serie mare de "urari de bine" la adresa  foitei aleia de aluminiu de captuseste dynamatu ,in timp ce incearca sa il rashpaluiasca de pe portiunea afectata ca sa isi faca loc sa lucreze, fara sa il doara cati bani si timp ai bagat tu in el ca sa iasa sunetu bun ?

amu discutia se paote extinde la toate zonele care se pot izola : capota, cupola , portbagaj, aripi,...

deci , ce variante de unica folosinta avem si ce variante de re-utilizat avem in acest caz ?

va multumesc de raspuns si va doresc drum bun si fara incidente.

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #43 : 03.Apr.2011, 11:35:33 a.m. »
Varianta poate fi urmatoarea:dat jos izolatia , reparat, si izolat din nou. In orice exista un risc, iar daca nu am risca, nu am mai face nimic,,,, oricum, confortul este pe primul loc si optez pentru el. Restul, este pasiune pentru Suze.  :happy: :-j
« Ultima Modificare: 03.Apr.2011, 11:37:15 a.m. de sx4 sedan 2009 »

Offline bogdannicola

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #44 : 03.Apr.2011, 04:34:59 p.m. »
bine  , bine , am inteles si va asigur ca sunt de absolut aceasi idee cu dvs , personal trecand prin exact aceleasi probleme , deci stiu cum va simtiti.

dar totusi , cineva care lucreaza cu asa ceva, un sfat profesional totusi ... va multumesc.

ca intreb si io ca tot omu , care casca ochii in trafic si mai vede  una alta si isi pune intrebari.

bineinteles  ca , de teama drobului de sare , ... nici n-as mai iesi din casa , dar...orice investitie comporta si niste riscuri.

daca dau cu pasta pe fata esterioara  -vo 3 maini , iar pe fata interioara a usii bag stp -ca-i mai mai eftin ( un " -" ca trebe incalzit cu foenu, dar un "+" ca e eftin ) , plus un dynamat pe fata interioara a captuselii usii , ca sa nu imi para prea rau in caz de, dar totusi sa faca o treaba buna , n-ar fi o treaba mai buna ?

deci variante de genu as incerca sa aud de la cineva experimentat. daca are timp si binevoieste, bineinteles .

va multumesc si drum bun.