Autor Subiect: suzuki baleno - manual tehnic al masinii  (Citit de 4433 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline livercool

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
suzuki baleno - manual tehnic al masinii
« : 20.Nov.2012, 01:25:17 a.m. »
Salutare,
Am un suzuki Baleno din 95 in 2 usi si sunt foarte multumit de ce poate masina si cum arata tinand cont de anul fabricatiei,din pacate este un model destul de rar la noi in tara si e mai greu sa adun informatii.
Rog pe cei care au acest model sa lase date de contact in cazul in care mai avem nevoie de unele discutii si as fi tare interesat sa aflu daca cineva are vreo carte sau manual tehnic al masinii ca sa aflu unele detalii despre care nu stiu nimic.
Mai spus inca o data ca sunt foarte multumit de masina si cu siguranta pentru vremea ei este destul de cometitiva.

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
  • Gen: Bărbat
Re: suzuki baleno - manual tehnic al masinii
« Răspuns #2 : 29.Nov.2012, 11:26:04 a.m. »
0740947815 :), proprietar de Baleno de mai bine de 1 an. te ajut cu ce'a mai mare placere, am una si la dezmembrat in caz ca ai nevoie de ceva.

Offline livercool

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 13.Dec.2012, 12:22:39 a.m. »
0740947815 :), proprietar de Baleno de mai bine de 1 an. te ajut cu ce'a mai mare placere, am una si la dezmembrat in caz ca ai nevoie de ceva.

am avut de oglinda dar nu am gasit la timp si am facut comanda pe net,e bine de stiut ca mai are si altcineva pentru ca din ce stiu sunt foarte rare la noi in tara,cred ca de ordinul zecilor cel mult.
Iar a mea e si mai rara- e modelul care are cutia automata. :)

Offline livercool

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 07.Ian.2013, 03:10:59 p.m. »

Balena de uscat!!! :D  :D  :D