Autor Subiect: CARE MOTOR ESTE MAI FIABIL?  (Citit de 28047 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: CARE MOTOR ESTE MAI FIABIL?
« Răspuns #90 : 31.Iul.2012, 03:58:17 p.m. »
da asa am si eu din alarma. doar ca nu se deschid geamurile. legat de inchiderea dupa 15kms/h iarasi nu se poate decat da ca iti adaugi modulul ala la alarma si extra e nevoie de un senzor de viteza pe planetara care sa dea semnal analogic modulului de alarma. alt semnal de viteza util nu vei gasi in masina. eu am pus senzorul dar nu am apucat inca sa pun modulul acela pe alarma

Offline MOTANUL

« Răspuns #91 : 31.Iul.2012, 04:25:20 p.m. »
Tot este bine ca am gasit pe cineva care poate. La tine se deschid si se inchid usile dintr-o singura apasare?

Treaba cu deschisul geamurilor recunosc ca este la limita moftului. (adica pot sa traiesc la fel de bine si fara).
Nu merge nici din cheia soferului?

Treaba cu inchisul geamului uitat deschis o consider necesara. (tocmai am lasat masina vreo 3 zile cu geamurile deschise  :( )
M-am dezobisnuit sa mai verific ce fac geamurile.

Se poate monta alarma prin can bus? (adica sa ramana cheia originala - sa nu fie necesar sa mai adaug inca o atarnagea de cheie).
La BMW nu am gasit si am avut telecomanda separata. (era singura solutie).

Suzuki SX4 2011 4x4 GS, Hyundai I30 2017
Porsche clasic 924 fabr 1980
Ex- Seat Leon, BMW 320D, VW Bora, VW Golf IV, Renault 16, etc...

Offline BXXENL

« Răspuns #92 : 31.Iul.2012, 04:32:17 p.m. »
Nu se poate folosi semnalul care da tonul alarmei pt centura de siguranta nepusa pt blocarea usilor la plecarea de pe loc?
  • SX4 1.5
Alex

Offline miocrl

« Răspuns #93 : 31.Iul.2012, 04:39:56 p.m. »
nu se deschid toate din o singura apasare. dar mie imi e ok asa. probabil ca daca ma deranja as fi gasit o solutie.. din alarma bineinteles.

deschisul.. poate gasesti o alarma desteapta sa faca asta. nu am cautat

alarma mea e una ieftina.. fara can bus. si am doar cheia orignala suzuki - adica "surubelnitza" :)
sunt si alarme mai piparate la pret care merg pe can.

@BEXXENL
si daca eu pun centura tot timpul? acel semnal nu mai ajunge la beeper.. e o treaba interna a controlorului de bord in  care nu cred ca ne putem amesteca.
« Ultima Modificare: 31.Iul.2012, 04:42:49 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #94 : 31.Iul.2012, 08:36:08 p.m. »
Cred ca topicul asta se potriveste mai bine in aria  Diverse Suzuki SX4 de cat unde este acum, adica la Probleme tehnice SX4 .  Poate il muta cineva abilitat.  :)

Offline miocrl

« Răspuns #95 : 01.Aug.2012, 09:21:31 a.m. »
cred ca topicul asta poate sa fie mutat la jurnal de bord - al lui MOTANUL imediat ce o sa fie posesor  :good:

Offline MOTANUL

« Răspuns #96 : 01.Aug.2012, 11:56:48 a.m. »
Am de asteptat minim pana luni  X-(

Ref. la jurnalul de bord o sa fie altfel decat am vazut ca se face pe aici. Sa nu fie nevoie sa citesti 70 de posturi ca sa vezi ce s-a schimbat la o masina.

La to do list nu vad acum decat alarma, + sa pun scut metalic (nu are decat o bara metalica pe mijloc) + jante de iarna.
Suzuki SX4 2011 4x4 GS, Hyundai I30 2017
Porsche clasic 924 fabr 1980
Ex- Seat Leon, BMW 320D, VW Bora, VW Golf IV, Renault 16, etc...