Autor Subiect: Cum e mai bine?  (Citit de 6425 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Primitivus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
  • Gen: Bărbat
Cum e mai bine?
« : 27.Apr.2011, 07:40:05 p.m. »
Peste o luna, merg la revizia de 3 ani. Am un splash si 28.000 de km si n-am avut probleme, decat una minora cu un suierat in partea dreapta, de care am mai scris, si care mi s-a rezolvat destul de rapid la Service Suzuki, prin inlocuirea unei flanse crapate din cauza unei gropi... De un timp, insa, ma bate un gand: sa spal sau sa nu spal motorul? Sub capota e plin de praf. L-am sters pana acum, dar deja e prea mult strans. E bine sa speli motorul sau trebuie doar sters ca sa nu se desprinda vreun fir datorita jetului prea puternic de apa. Recunosc ca nu ma pricep deloc la mecanica. La cat timp ar fi indicat sa fie spalat motorul, binenteles, daca e voie sa-l speli cu furtunul?  :-?

Offline mbetter95

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Cum e mai bine?
« Răspuns #1 : 29.Oct.2013, 08:52:03 a.m. »
Eu zic ca dupa criteriul pret (sau inaintea acestuia, depinde de fiecare) urmatorul criteriu e nota obtinuta de acel cauciuc in review-urile utilizatorilor sau a institutelor ce se ocupa cu testarea cauciucurilor. :)
ileatherjackets    i leather jackets       
braindumps   http://braindump.in/       
black leather bomber jacket   black leather bomber jacket

Offline NicNic

« Răspuns #2 : 29.Oct.2013, 09:19:27 a.m. »
Eu zic ca dupa criteriul pret (sau inaintea acestuia, depinde de fiecare) urmatorul criteriu e nota obtinuta de acel cauciuc in review-urile utilizatorilor sau a institutelor ce se ocupa cu testarea cauciucurilor. :)

Probabil raspunsul e in topicul gresit ....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline BXXENL

« Răspuns #3 : 29.Oct.2013, 11:15:33 a.m. »
mbetter probabil e un robot spammer care copiaza posturi random.

Nu e bine sa speli motorul cu jet, foloseste un spray cu spuma si apoi clateste cu apa fara presiune. Inainte de asta izoleaza bine mufe, senzori etc.

Eu nu l-am spalat niciodata, dar il sterg destul de regulat. Carpe,pensule, putina motorina, silicon si niste rabdare fac minuni fara pic de apa si fara riscuri.

http://postimg.cc/image/k0hdoksnv/
  • SX4 1.5
Alex