Autor Subiect: suzuki wagon r  (Citit de 3228 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline kill4war

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
suzuki wagon r
« : 12.Mar.2012, 12:07:29 p.m. »
am si eu o problema cu un suzuki wagon r am dispare antigelu a aparut si in ulei apa are si spuma uleiul si am schimbat anul trecut toate garniturile si garnitura de chiuloasa pompa de apa si termostatu...dupa ce le`am schimbat am facut 1000 km si a inceput sa dispara apa din nou...tot la 50 de km trebe sa complectez...niste idei sau propuneri..nusht ce sa fac..HELP!!!

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
Re: suzuki wagon r
« Răspuns #1 : 12.Mar.2012, 01:03:09 p.m. »
Pai....nu e bine daca apar mixate apa & uleiul.
De regula acest fenomen se manifesta cand nu etanseaza garnitura de chiuloasa: se poate intampla sa nu se fi facut bine/sau deloc planeitatea chiuloasei cand a fost schimbata garnitura sau sa fie chiuloasa fisurata,intre traseele de apa si ulei din chiuloasa sa existe o fisura.

Eu as incerca sa schimb din nou garnitura de chiuloasa si sa rectific corpul chiuloasei din nou. Daca curbura chiuloasei datorate incalzirii excesive este mai mare decat este recomandat sa prelucrezi din acea piesa va trebui sa cumperi alta chiuloasa sau un motor cu totul.

Sa nu mai circuli cu masina pana nu remediezi problema deoarece uleiul (fiind amestecat cu antigelul din motor) si-a pierdut calitatile

Bafta si sa ne ti la curent cu reparatiile.
Mihai
« Ultima Modificare: 12.Mar.2012, 01:05:23 p.m. de Iahim »