Autor Subiect: Extindere garantie la 5 ani fara limita de km  (Citit de 9380 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vasea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
Re: Extindere garantie la 5 ani fara limita de km
« Răspuns #10 : 26.Feb.2012, 04:53:19 p.m. »
daca se "combina" acest amanunt, cu o oferta super RABLA 2012, Suzuki are mari sanse sa urce anul asta in TOP  vanzari in Romania. bravo lor !

Offline viorelalexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 17.Mai.2012, 09:38:37 a.m. »
Tot i-am sunat in ultima luna, am trimis shi mail, le-am povestit ca mai am o luna de garantie si vreau s-o extind, singurul raspus a fost de genul:

Stimate Domnule Viorel Alexandru,

In viitorul apropiat clientii care sunt deja posesorii de autovehicule Suzuki vor avea posibilitatea de a beneficia de extinderea garantiei.
Va asiguram ca va vom contacta pentru a va comunica toate detaliile.
Va multumim pentru intelegere si va rugam sa nu ezitati a ne contacta pentru orice alte informatii la care v-am putea fi de folos.

Cu deosebita consideratie,

Eugenia Peruzzare
Suzuki Romania

Tel : 004 021 302 36 30
Fax : 004 021 302 36 31
Mobile : + 4 0728 800 541
Mircea Voda 24, Sector 3
Bucharest

fleoshc 1.2 gs

Offline cristidav

« Răspuns #12 : 17.Mai.2012, 09:59:14 a.m. »
Suzuki a combinat deja garantia de 5 ani cu Rabla. Asa imi iau eu masina :) O reducere la masina de 1400 euro, reducere rabla de 1000 euro si garantie 5 ani  :good:

Dar, din cate am vazu, mai sunt si alte marci care incep sa dea 5 ani garantie. Toyota e una... Concurenta e acerba.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline marcone

« Răspuns #13 : 06.Ian.2016, 02:12:40 p.m. »
Spre rusinea mea am ajuns sa citesc informatiile legate de garantie de pe site-ul Suzuki dupa ce am dat comanda pentru o Vitara. Nu zic ca mi-as fi schimbat optiunea dar ma consider o persoana care face alegeri constiente.
Sectiunea legata de garantia extinsa este aici: http://www.suzuki.ro/autoturisme/suzuki/garantie/termeni-si-conditii/#componente.

Ce m-a suprins in mod neplacut ca nefiind acoperit de aceasta "garantie extinsa":
*Caroserie (inclusiv coroziunea şi perforarea) - stiam ca garantia standard in industrie e de 12 ani la marcile chiar si la marcile de volum (exceptie Dacia).
*Vopseaua - aici nu stiu care-i norma in industrie
*Sistemele de comunicare şi cele audio, echipamentul de navigaţie; asta nu o inteleg de fel, sunt sigur ca desi echipamentele respective nu sunt produse de Suzuki ci de un OEM (Bosch in cazul Vitara), OEM-ul respectiv asiguran servicii post vanzare care nu sunt disponibile utilizatorului.
*Despre suspensii nu se pomeneste nimic, in consecinta componentele suspensiei sunt considerate consumabile?

Care-i experinta voastra vis-a-vis de aceste componente? Sunt ele acoperite de "o garantia standard" alta decat cea de 5 ani?
« Ultima Modificare: 06.Ian.2016, 02:17:37 p.m. de marcone »