Autor Subiect: Service motociclete  (Citit de 2707 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline GabrielC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
Service motociclete
« : 21.Sep.2011, 12:06:48 p.m. »
Salutare tuturor,
Imi cer scuze in prealabil daca intrebarea mea nu are legatura cu topicul sau chiar cu brandul Suzuki, insa din pacate acesta este singurul forum in care "activez" si prin urmare imi permit sa va intreb pe voi.
Respectiv, daca stiti cumva un service de motociclete multi brand?Am achizitionat de curand un R850R de la BMW (second hand/2003) si as avea nevoie de cateva recomandari pentru o revizie completa si achizitionarea/montarea unui acumulator.  Am incercat la reprezentanta insa au preturi de "cocaina" atat la piese cat si la manopera plus ca nu te lasa sa asisti la operatiune..... Asadar cine imi poate da cateva recomandari, eventual chiar incercate, raman profund indatorat.

Acesta este monstrul:

PS. Forumul de la bmw..... fara comentarii.

Offline silviu_77

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Service motociclete
« Răspuns #1 : 21.Sep.2011, 01:40:36 p.m. »
Salut.Daca esti in cautarea unui service moto bun si care sa nu te usureze de toti banii din buzunar,iti recomand urmatoarea varianta:
 http://www.pro-bike.ro/forums/topic/70349-reparatii-si-intretinere-moto-la-preturi-omenesti/
Eu am fost la Cesar si am fost multumit,este un baiat ok care stie ce face,lucreaza f. ingrijit si bine.

Offline GabrielC

• Newbie
  • *
Service motociclete
« Răspuns #2 : 21.Sep.2011, 03:16:31 p.m. »
Multumesc mult, te tin la curent cu evolutia lucrurilor. zi buna.

Offline GabrielC

• Newbie
  • *
Service motociclete
« Răspuns #3 : 22.Sep.2011, 03:31:39 p.m. »
Salutare,
Am discutat cu Cezar, m-am intalnit cu el ieri si urmeaza sa facem operatiunea maine. Te tin la curent cu rezultatul maine. Multumesc inca odata.

Offline silviu_77

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Service motociclete
« Răspuns #4 : 23.Sep.2011, 02:08:15 p.m. »
Ma bucur ca te-am putut ajuta,dupa cum vezi pe site-ul lui are preturi omenesti.Daca mai ai nevoie de alte informatii,te ajut cu placere.Vezi ca daca ai nevoie de cauciucuri sau carburatie(la injectie-reglat clapete) am pe altcineva.