Autor Subiect: Pove?tiri cu Suzuki  (Citit de 1946 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline riah

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Gen: Bărbat
  • "URECHIATA"
Pove?tiri cu Suzuki
« : 25.Ian.2009, 09:27:59 p.m. »
As vrea sa va povestesc o faza tare haioasa.
Sambata seara ma aflam in statiunea Ranca cu a mea URECHIATA argintie. Urma sa ma intalnesc cu un prieten din Tg. Jiu caruia i-am dat punct de reper o bisericuta din lemn, fiind cazat la vreo 100m de aceasta, spunandu-i ca mi-am luat masina noua, o Suzuki argintie. Cu o ora inainte discutam cu nevasta-mea ca aceste masini sunt destul de rare pe sosele, iar probabilitatea ca prietenul meu sa nu o identifice imediat ar fi destul de scazut. Pe la 7 seara ma suna prietenul si imi spune ca a ajuns, eu ies afara... nimic, liniste si pace:
- Unde esti m??
- La tine in masina?
- Esti nebun? eu sunt langa masina si nu este nimeni!?
- Nu vezi bine!
- In ce masina esti!!??
- Intr-o Suzuki argintie, langa bisericutza.
- B?i, nu este a mea!!!!
- Nu ai numere de B-..A la sfarsit?
- NUUU!!! A mea are numere rosii de IF-....
In acest timp am parcurs aproximativ 50m si l-am vazut pe prietenul meu coborand dintr-o Suzuki SX4 argintie, identica cu a mea. Noroc ca nu a iesit proprietarul sa ne alerge prin statiune.
Asa ca.... NO COMENT.

Offline coq

Re: Pove?tiri cu Suzuki
« Răspuns #1 : 25.Ian.2009, 09:34:53 p.m. »
Super misto faza... chiar ca daca iesea propietarul... oricum tare  :D
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
Re: Pove?tiri cu Suzuki
« Răspuns #2 : 26.Ian.2009, 11:40:55 a.m. »
:))  ceva tot in genul acesta a patit un prieten de al meu.... cand mi-am luat Suzuka (rosie) in oras mai erau cel  mult 2 dar culori inchise si inmatriculate definitiv, a mea avea nr rosii de IS. Si tot incercam sa ne intalnim sa prezint masina, dar din cauza serviciului nu prea ne sincronizam cu timpul liber.
 Intr-o zi, el mergand cu masina de servici prin oras vede o Suzi rosie, prin aceeasi zona unde stau, cu numere rosii. Opreste da tarcoale masinii, nu era nimeni si trage pe dreapta cu gandul sa ma urmareasca cand ma urc la volan. Stand n-a observat cine a urcat in masina si a remarcat doar ca deodata suza rosie pleaca, atunci el grabit ajunge in spatele ei si flashuri, claxoane sa se faca remarcat...din fata nici o reactie...mirat da sa depaseasca dar in acelasi timp continua cu claxoanele si flashurile si cand observa ca nu eram eu in masina a "fugit" de rusine si nu stia cum sa se faca mai mic ca l-a claxonat pe bietul om degeaba...
Cand mi-a povestit am lesinat de ras, cat de ferm convins era ca masina imi apartinea, desi a mea era in fata blocului cu numerele rosii expirate si luate de pe ea (am crezut ca am nevoie de ele la politie la inmatriculare).
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.