Autor Subiect: Dilema ESP - are sau nu ?  (Citit de 3753 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline netcity

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Gen: Bărbat
Dilema ESP - are sau nu ?
« : 29.Oct.2011, 10:04:00 a.m. »
Ma intereseaza sa cumpar o GV fabricatie dupa 2007 in 2 usi.

Am insa o dilema; in fotografii la unele nu apare butonul de PUSH ESP OFF . In descriere vanzatorul afirma ca are ESP. Cum imi dau seama de realitate ? Butonul inseamna ca de fapt ESP nu poate fi dezactivat ? Sau pur si simplu nu are ? Daca totusi exista, nu trebuie sa apara un indicator luminos cand se introduce cheia in contact si face initializarea ?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Suzuki Vitara, motor J20A, 1997,
anvelope resapate MT restul stoc. YO4SCY - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Offline BXXENL

Re: Dilema ESP - are sau nu ?
« Răspuns #1 : 29.Oct.2011, 10:43:20 a.m. »
M-as mira sa aibe cea fara buton. Ce ai face in off road cu o masina la care nu se poate dezactiva ESP-ul? Daca e aceeasi generatie si nu e butonul pus altundeva, nu cred ca are.
  • SX4 1.5
Alex

Offline LeonardSZK

« Răspuns #2 : 29.Oct.2011, 12:02:59 p.m. »
Daca nu are nici butonul de dezactivare, nici becul din bord sigur nu este dotata cu ESP. Am intalnit vanzatori care spuneau ca masina este 4x4 desi nu exista diferential spate!!!  =))
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline netcity

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 29.Oct.2011, 12:14:22 p.m. »
Daca nu are nici butonul de dezactivare, nici becul din bord sigur nu este dotata cu ESP. Am intalnit vanzatori care spuneau ca masina este 4x4 desi nu exista diferential spate!!!  =))

Multumesc. Bine ca nu am facut 800 de km degeaba.

Apropo de diferential ... tehnologia de 4x4 de pe GV este cea cu vasco-cuplu sinonima cu acea de la Nissan X-trail ?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Suzuki Vitara, motor J20A, 1997,
anvelope resapate MT restul stoc. YO4SCY - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #4 : 29.Oct.2011, 01:39:37 p.m. »
Mai multe informatii despre sistemele 4x4 de pe masinile Suzuki poti afla de aici:)