Autor Subiect: Suport reductor  (Citit de 3454 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Yamato

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Gen: Bărbat
Suport reductor
« : 10.Aug.2011, 12:17:26 p.m. »
Am un Jimny din 2000, 1.3 benzina, si tocmai mi s-a rupt suportul de la reductor. Merita sa-l iau second hand sau sa-l iau nou? Unde pot gasi asa ceva nou(locuiesc in Brasov)? Are cineva idee cam cat ar costa?
Cand m-am uitat pe sub masina si am vazut suportul rupt am gasit si un joc in cardanul fata(nu e din cruci, e din grup si din reductor). Cat ar trebui sa fie marja de joc la care ar trebui sa ma ingrijorez?

Offline unde

Re: Suport reductor
« Răspuns #1 : 10.Aug.2011, 03:52:34 p.m. »
 Nu se intelege exact ce s-a rupt: suportul (brat) metalic sau tamponul propriu-zis de cauciuc? In primul caz e ok sa-l iei SH, in al doilea e mai bine sa il iei nou.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Yamato

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 11.Aug.2011, 02:25:32 p.m. »
Mi s-a rupt bratul metalic exact de langa tamponul de cauciuc. Ceea ce ma ingrijoreaza este jocul pe care il are cardanul fata.
« Ultima Modificare: 11.Aug.2011, 02:27:52 p.m. de Yamato »

Offline unde

« Răspuns #3 : 11.Aug.2011, 06:43:19 p.m. »
 In cazul asta e ok sa iei un suport SH.
 Daca prin cardan intelegi crucea cardanica, atunci inlocuieste-o si pe asta. E ciudat pt ca tractiunea fata nu ar trebui cuplata decit ocazional.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Yamato

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 12.Aug.2011, 11:47:10 p.m. »
Jocul nu-l am din cruci, ar fi fost prea usor. Cardanul are joc in grup si in reductor si e destul de mare. Folosesc 4x4 numai in cazul in care chiar nu mai am incotro sau cand stiu clar ca urmeaza sa intalnesc un obstacol care sa necesite utilizarea acestuia.

Offline Emi

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #5 : 30.Aug.2011, 12:01:02 a.m. »
Nu ai cum sa-ti dai seama de acel joc ca este si in grup si in reductor. Baga in hi sau low si vezi atunci....  Asa ca o paranteza...... jocul in grup la mine e de 20. Tre sa ai smecheria aia de masurat. Aaaa... era sa uit....tre sa dai grupu jos ca sa masori jocu  :D :D