Autor Subiect: Kit reparatie punte fata (rulmenti, simeringuri, pivoti, etc.)  (Citit de 9782 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Edy_M

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • Gen: Bărbat
Am gasit kit complet de reparatie punte fata doar ptr. Samurai! Ptr. Jimny doar rulmenti si simeringuri separat dar nimeni nu imi ofera nici o garantie ca sunt ceea ce am nevoie. Stie cineva daca rulmentii, simeringurile (ptr. planetara si bila), pivotii sunt identice cu cele de Smurai?! Am vb. la reprezentanta Suzuki Sibiu (TRAKIA), iar piesele de schimb ptr. o roata ma costa 1060 lei-include: simering planetara, simering bila, 2 rulmenti, 2 pivoti. Sincer mi se pare cam maricel pretul. Adica ptr. ambele roti ajung la 500 euro. Am gasit un kit complet cu rulmentii centrali inclusi, la 200 euro. Insa nu stiu sigur daca se potrivesc.
Tel. Mob. 0740090677

Offline unde

Re: Kit reparatie punte fata (rulmenti, simeringuri, pivoti, etc.)
« Răspuns #1 : 31.Ian.2012, 11:16:15 a.m. »
 Cum spuneam... astia de la noi sint niste jepcari. Arunca o privire aici: http://www.jimnybits.co.uk/shop/jimny/cat_1.html
 Nu le gasesti sub forma de kit complet, ceea ce nu e neaparat un dezavantaj, dar gasesti rulmentii, garniturile de protectie, semeringurile si cam tot ce ai nevoie. Transportul vine cam in 5 zile lucratoare.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline ionica77

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #2 : 04.Feb.2012, 01:30:20 p.m. »
smeringurile de planetare si rulmenti pivot le am eu noi in cutie,4 rulmenti si 2 semeringuri 100lei
Suzuki Jimny 1998.off road.
Suzuki Jimny 1998-2014 dezmembrari

Offline Emi

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #3 : 17.Mar.2012, 10:39:23 p.m. »
Ai rulmentul,simeringul si siguranta(noi) pt o roata de pe fata??

Offline ionica77

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
« Răspuns #4 : 24.Mar.2012, 04:56:39 p.m. »
nu mai am sa dat tot setul.
Suzuki Jimny 1998.off road.
Suzuki Jimny 1998-2014 dezmembrari