Autor Subiect: pompa centrala de frana  (Citit de 3440 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: pompa centrala de frana
« Răspuns #10 : 05.Apr.2011, 10:55:10 a.m. »
Daca ai placutele foarte tocite dar ai lichid de frana suficient, frana va tine tot sus. Deci nu se contrazic afirmatiile.

Eu as verifica si toate furtunasele de frana.

Incearca sa dai un telefon la ingaraj.ro vezi ce pret iti comunica. http://ingaraj.ro/?search=articole&producator=577&modelgrup=5566&model=19549&an_fab=2008&grupa=10126
  • SX4 1.5
Alex

Offline Leutz

« Răspuns #11 : 05.Apr.2011, 03:10:18 p.m. »
@polio_gl ... pune si tu locatia la profil, sa se vada pe unde esti si ce service-uri sunt in zona.
Poate un user din aceeasi zona te poate indruma catre un service bun. Sau poate arunca o privire sa vada despre ce-i vorba si mai schimbati o opinie ... una-alta.
De asemenea, n-ai zis la ce service ai fost.

Din ID ... s-ar intelege ca esti din Galati ??!!
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline polio_gl

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #12 : 06.Apr.2011, 01:18:13 p.m. »
Sunt din Galati.
Am fost la service Fiat (la noi nu e Suzuki) am zis ca e facut (proiectat impreuna cu Fiat

Offline hugbear

« Răspuns #13 : 06.Apr.2011, 06:07:32 p.m. »
Incearca la Irmex in Braila (la ei mi-am facut revizia a doua) sau la BoschCar.

Impreuna cu Fiat e dezvoltat doar design-ul exterior (slava Domnului) iar despre service-ul AutoParma n-am auzit multe lucruri de bine (da' nici n-am avut de-a face cu ei personal).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline polio_gl

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #14 : 07.Apr.2011, 08:54:58 a.m. »
Acum chiar ca am nevoie de o "MINTE LUMINATA"
Ieri am facut/refacut verificari la sistemul de franare si "surprize" :
dupa ce am verificat servofrana (scos furtunul +proba) frana si-a revenit si functioneaza iar normal. Dupa, am plimbat-o (suzana) am franat-o, chinuit-o dar merge (functioneaza normal)
Pana cand si de ceeeeeeeeeee??????????????
Ce o fi oare???????????

Offline Laurentiu

« Răspuns #15 : 07.Apr.2011, 09:29:53 a.m. »
dupa ce am verificat servofrana (scos furtunul +proba) frana si-a revenit si functioneaza iar normal. Pana cand si de ceeeeeeeeeee??????????????
Un "gunoi" ceva pe furtun care sa-l fi infundat ? O problema la "tulumba" de servo ?

Poate nu va mai face. Mergi asa si daca defectul revine, stii acum unde sa umbli si ce anume trebuie verificat: traseul (furtunul) de la motor la servo si/sau servofrina.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!