Autor Subiect: Device multimedia pt. GV  (Citit de 12578 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
Device multimedia pt. GV
« : 04.Oct.2009, 01:27:04 p.m. »
Pe mine ma mananca sa ii cumpar la masina o chinezarie gasita pe ebay http://cgi.ebay.com/GPS-DVD-BLUETOOTH-SUZUKI-GRAND-VITARA_W0QQitemZ310165866883QQcmdZViewItemQQptZCar_Video_Navigation?hash=item4837538983&_trksid=p3286.c0.m14. Sper sa mai fie valabil linkul si dupa ceva timp, pt. cei care se uita mai tarziu e vorba de un device multimedia cu touch screen de 6,2'' cu DVD player, navigatie, tuner TV, MP3, telecomanda.

Pare ca stie sa faca destule lucruri pentru 500 USD + montaj (un service priceput la electrica cunoasteti?). Plus ca ma incanta ca arata tare bine in bord si poate sa foloseasca sistemul de navigatie de pe card sau (cred) DVD, merge sa ii montezi si camera de mers inapoi. Se intelege si cu comenzile audio de pe volan.

Am gasit pe okazii.ro si ceva romani care il vindeau la 26 milioane. Uff, cum se fac afacerile astea in Romania.

Ce parere aveti?

Offline >pexic<

Re: Device multimedia pt. GV
« Răspuns #1 : 04.Oct.2009, 11:37:08 p.m. »
cauta si pe bursa auto - aici pe forum :)  am eu o chinezarie d-aia de vanzare- 750ron cu conditia sa o pui pe o masina suzuki ;) daca it face cu ochiul da-mi PM. bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline woe

• Full Member
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 11.Oct.2009, 09:26:48 p.m. »
Multumesc de oferta, nu imi place cum arata.
Am vazut un clip Youtube al unui posesor de asa ceva de pe forum care montase pe un sx4 ceva asemanator. DVD-ul era redat in frame-uri (posibil sa fie de vina camera de filmat). Probabil ca are legatura si cu frecventa procesorului/placii video. Nici de auzit nu am experienta cum se aude. Se merita sa renunt la MP3-ul stock sau cheltuiesc banii de aiurea?

Offline tase33a

« Răspuns #3 : 25.Mar.2011, 10:02:21 a.m. »
acum am dat de mesajul tau  ;) ,tarziu recunosc , dar sunt inscris din 2011 , pana la urma ti-ai montat  sistemul multimedia ? acum a iesit suzika din garantie si vreau sa-mi intalez si eu un sist. multimedia .

Offline woe

• Full Member
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 25.Mar.2011, 03:25:11 p.m. »
Nu mi-am instalat, ca n-am vazut alive nici unul. In clipuri mi-au parut imaginile in frame-uri, iar pe forumuri am citit ca vara, la caldura mare, chinezismele se incalzesc si le ia draqu. Si cu electricienii nu am impresii prea placute, so am zis sa nu dau vrabia din mana pe cioara de pe garduri.
Am vazut pe GV modele noi ca au facut o intelegere ce cei de la Clarion si le furnizeaza astfel de unitati multimedia - n-am inteles daca au adaptat un produs existent, din sapaturi pe web asa rezulta; am intrebat la reprezentanta Clarion prin site-ul web daca imi vand un pont de unde sa iau, dar au fost tacuti precum un player Clarion care s-a stricat.
Iar daca negustoru n-are interes sa-si vand marfa, de ce sa ma chinui eu sa-l imbogatesc?
Intre timp, am vazut pe site aici un thread mai dedicat multimediilor astea, parca la SX4, poate e util, dimensiunile cred ca-s similare.

Offline tase33a

« Răspuns #5 : 25.Mar.2011, 04:56:21 p.m. »
daca spui despre chinezarii asa , inseamna ca sunt ca si turcismele si se si intind ca guma  :-(( , pacat caci vanzatorul ofera si garantie un an de zile , deci sunt de unica folosinta  (1 an ) , deci nu ramane decat varianta unui sistem multimedia de firma si daca nu este cu dedicatie pentru suzuki g.v. trebuie achizitionata o rama adaptoare 2DIN . , eu am vazut un montaj cu  rama dar parca nu arata bine , vei fi multumit ca ai un sistem nou cu ecran de 7 inch insa parca tot ii lipseste ceva . daca gasesti ceva cu dedicatie dar nu chinezarie da un semn  :fluier: .

Offline roberto

« Răspuns #6 : 25.Mar.2011, 08:31:28 p.m. »
Eu am de un an o chinezarie montata pe Swift si pot sa afirm ca sunt foarte multumit. Sunetul este peste cel oferit de unitatea stock.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cipro

« Răspuns #7 : 27.Mar.2011, 02:34:14 p.m. »
eu am montat o chinezarie acum doi ani mergea bine se auzea super singura problema care ma facut sa il dau jos si sa il inlocuiesc cu unul de marca(marca italiana   http://www.centroradio.it/public/index.php?main_page=shop&products_id=456  )a fost ca iarna daca temperatura era cu minus se reseta , cel putin asta italian are garanzie 3 ani ala chinezesc luat dupa eBay nimic garanzie.parerea mea e sa iei ceva de marca si cu garanzie pentru ca costa ceva si e pacat sa pierzi banii.
CIPRO GRAND VITARA 1.9 DDIS      PH-19-DDI    FULL PREMIUM

Offline tase33a

« Răspuns #8 : 12.Apr.2011, 01:41:09 p.m. »
sistemul multimedia ( cel nou ) l-ai cumparat de la www.centroradio ? eu ce am vazut parca nu era dedicat pt. suzuki g.v. , ai luat separat rama adaptoare , si daca da cum arata sincer cu rama 2 DIN .