Autor Subiect: Suzuki SX4 Hood Protector & Bug Deflector  (Citit de 11542 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Suzuki SX4 Hood Protector & Bug Deflector
« Răspuns #20 : 28.Sep.2014, 09:05:35 a.m. »

Acest strat de sticlă oferă protecție vopselei de la acoperiș până la roți mașinii și ân inteior la toate materialele textile. A nuu se aplica pe tapițeria din piele.

La felul si stilul in care este scris anuntul, ai incredere in ceea ce spune sau in ceea ce e tradus ?  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #21 : 28.Sep.2014, 09:12:11 a.m. »
Pai tocmai de aceea am intrebat. E totusi site-ul unui dealer iar informatiile sunt preluate de la Suzuki Romania.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Bar

« Răspuns #22 : 15.Nov.2015, 10:02:03 a.m. »
Cred ca am gasit ceva interesant pentru foarte multi dintre noi.
Oferă protecție la pietricelele din trafic si arată foarte bine.
Sunt făcute pentru orice model Suzuki.
Singura problema este ca se găsesc la vânzare doar in Australia si Noua Zeelanda.
- http://www.suzuki.co.nz/Automotive/Accessories/Accessory-Category/Exterior+Protection/Page/1/
- http://www.autowarehouse.com.au/suzuki/s-cross/2014/s-cross-gl/suzuki-s-cross-bonnet-protector-black-smoke/
Cod S-cross: 990AA-00323-SMK
Cod Vitara: 990AA-00325-SMK
Am încercat sa fac comanda singur, dar nu livrează in Romania.
Cred ca daca ne strângem mai multi, 20 de ex., si formulam o astfel de comanda ferma este imposibil sa nu o onoreze.
A doua varianta ar fi sa găsim pe cineva care petrece de revelion la Sydney sau asemanator si prin el sa cumpăram produsele dar cred ca este mai greu cu transportul lor.
Ce ziceți, ne asociem, dar acum nu dupa ce apar problemele la capota ?
  • X

Offline migabi

« Răspuns #23 : 15.Nov.2015, 11:21:06 a.m. »
Azi, rasfoind folderul de accesorii de la SX4, am dat peste ceva ce m-a nedumerit: strat de sticla pentru protectia vopselei:

http://www.suzuki-autonet.ro/autoturisme/accesorii/noul-s-cross/protectie/page/2/

Asta o ceri inainte de cumparare sau e un spray si il dai tu? Pretul este de 126 €.
Ala e glasscoat, un sealant nano pt vopsea. Nu cred ca tine mai mult de 1 an si era disponibil si pt sx4.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline Silfax

« Răspuns #24 : 16.Nov.2015, 09:51:10 a.m. »
Cred ca toti posesorii de S Cross sunt interesati de acel hood protector. Poate apare si pe E-bay, Amazon sau alte site'uri mai apropiate de casa.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2