Autor Subiect: Presuri SX4 si nu numai  (Citit de 11496 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogogica

Re: Presuri SX4 si nu numai
« Răspuns #70 : 22.Dec.2010, 07:37:56 a.m. »
Si iata in sfarsit si cadoul de la Mosu' pt smuki

Offline adrian_r5

« Răspuns #71 : 22.Dec.2010, 08:02:13 a.m. »
Cum ti se par ... esti multumit  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogogica

« Răspuns #72 : 22.Dec.2010, 08:42:30 a.m. »
DA, sunt multumit. Se potrivesc la fix si sunt foarte placute, atat estetic cat si practic.
De carcotit as putea, dar nu vreau. Pot posta doar niste observatii:
+ Umerasul de prindere in colet a beneficiat de urechi turnate separat in prelungirea fiecarui covoras, astfel incat covorasele in sine au ramas intacte (negaurite ca la alte patente "compatibile" aftermarket);
+ La 2-5 grade sunt destul de maleabile;
+ Au tavita destul de "incapatoare" (in partea de jos, acolo unde practic sta apa este inalta de aproximativ 1 cm si se micsoreaza catre partea de sus);
+ Pe intreg spatele covoraselor sunt tepi conici, astfel ca stau destul de fixe pe mocheta;
+ Exista suport de prindere la presul soferului;
+ Nu au miros;
+ Pretul la noi a fost cat se poate de apropiat cu cel de pe site-ul ungurilor exprimat in forinti.

- Podeaua din fata a masinii este prevazuta cu orificiu pentru suport de prindere si la pasagerul din dreapta, dar covorasul nu;
- Covorasele din spate puteau fi mai lungi, astfel incat sa acopere intreaga suprafata de sub scaunele fata (in acea zona tinde orice pasager sa isi "infiga picioarele");
- Tot la zona din spate, se putea da si un al 5-lea covoras care sa acopere cocoasa de pe mijloc (in rarele cazuri in care apare al 5-lea pasager acesta acolo isi va tine picioarele);
- Putea exista si o versiune "de iarna" care sa aiba tavita mai adanca;
- Din nou, pretul. Putea fi ceva mai mic  :D;
- Asta nu tine strict de covorase, dar merita zic eu mentionata: Gaura din mocheta era decalata fata de gaura din tabla, in care se fixeaza suportul de prindere de la sofer, asa ca am fost nevoit sa mai tai si eu din mocheta cat a fost nevoie, astfel ca a ramas o decupare vizibila intr-o laterala a suportului (cred ca se observa in ultima mea poza din postul anterior).

Offline fireburn

« Răspuns #73 : 22.Dec.2010, 09:24:52 a.m. »
Eu am primit masina cu niste covorase care au si covorasul care acopera partea din mijloc spate, dar nu cred ca sunt suzuki si nu au marginile ridicate in forma de tavita.
Asa ca...........zic ca-s ok alea pe care le-ai cumparat.

Offline adrian_r5

« Răspuns #74 : 22.Dec.2010, 09:43:40 a.m. »
- Podeaua din fata a masinii este prevazuta cu orificiu pentru suport de prindere si la pasagerul din dreapta, dar covorasul nu;
Pina a citi aici ... habar n-aveam  :(

- Asta nu tine strict de covorase, dar merita zic eu mentionata: Gaura din mocheta era decalata fata de gaura din tabla, in care se fixeaza suportul de prindere de la sofer
Nu-mi aduc aminte sa fi patit asa ceva ... deci tine de masina cred  >:D<

- Din nou, pretul. Putea fi ceva mai mic  :D
Desi eu le-am primit de la nea dealeru' ... aici sint de acord cu tine  ;)

- Putea exista si o versiune "de iarna" care sa aiba tavita mai adanca;
Sau marginile sa fie ceva mai inalte.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • Gen: Bărbat
  • No cat should stay in my way!
« Răspuns #75 : 04.Ian.2011, 10:00:52 p.m. »
pentru cei ce au gasit pe e-bay presuri "de iarna", adica adanci (zic unii vanzatori ca au inaltime 4cm) si cam ca in linkul http://cgi.ebay.de/SUZUKI-SX4-06-Gummimatten-Gummi-Fusmatten-4tlg-/360294029511?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item53e33298c7#ht_2451wt_1139 , sa stie ca nu sunt cine stie ce, sunt foarte subtiri si - sincer - se aseaza greu, mai ales daca le puneti in anotimpul rece. In rest sunt relativ ok (mai ales daca ne uitam la pret), daca nu cumva, in timp, se vor deforma si vor face "buze" aiurea, care sa lase eventuala apa sa se scurga pe mocheta. 

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #76 : 13.Ian.2011, 04:35:52 p.m. »
Am achizitionat un set de covorase de la Rimi Timisoara. Se potrivesc bine si nu sunt rigide si alunecoase, cum au fost cele pe care le-am primit cadou de la dealer. Ramane problema gaurilor de la capse, pe care o sa le astup cu ceva. Interesant e ca pe covorase e stantat Swift > 2005, ceea ce inseamna ca SX-ul si Swift-ul sunt compatibile la aecst articol. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline BigAir

« Răspuns #77 : 15.Mar.2011, 01:10:06 a.m. »
am covorase originale Suzuki comandate odata cu masina. cei de la Pitesti de unde am luat masina nu mi-au facut nimik cadou. am mai luat si bandourile laterale alea late. iarna e destul de ok la mine se umple cu apa cam repede dar se scoate covorul si se scutura din cand in cand.
  • Skoda Octavia 3 combi