DA, sunt multumit. Se potrivesc la fix si sunt foarte placute, atat estetic cat si practic.
De carcotit as putea, dar nu vreau. Pot posta doar niste observatii:
+ Umerasul de prindere in colet a beneficiat de urechi turnate separat in prelungirea fiecarui covoras, astfel incat covorasele in sine au ramas intacte (negaurite ca la alte patente "compatibile" aftermarket);
+ La 2-5 grade sunt destul de maleabile;
+ Au tavita destul de "incapatoare" (in partea de jos, acolo unde practic sta apa este inalta de aproximativ 1 cm si se micsoreaza catre partea de sus);
+ Pe intreg spatele covoraselor sunt tepi conici, astfel ca stau destul de fixe pe mocheta;
+ Exista suport de prindere la presul soferului;
+ Nu au miros;
+ Pretul la noi a fost cat se poate de apropiat cu cel de pe site-ul ungurilor exprimat in forinti.
- Podeaua din fata a masinii este prevazuta cu orificiu pentru suport de prindere si la pasagerul din dreapta, dar covorasul nu;
- Covorasele din spate puteau fi mai lungi, astfel incat sa acopere intreaga suprafata de sub scaunele fata (in acea zona tinde orice pasager sa isi "infiga picioarele");
- Tot la zona din spate, se putea da si un al 5-lea covoras care sa acopere cocoasa de pe mijloc (in rarele cazuri in care apare al 5-lea pasager acesta acolo isi va tine picioarele);
- Putea exista si o versiune "de iarna" care sa aiba tavita mai adanca;
- Din nou, pretul. Putea fi ceva mai mic
;
- Asta nu tine strict de covorase, dar merita zic eu mentionata: Gaura din mocheta era decalata fata de gaura din tabla, in care se fixeaza suportul de prindere de la sofer, asa ca am fost nevoit sa mai tai si eu din mocheta cat a fost nevoie, astfel ca a ramas o decupare vizibila intr-o laterala a suportului (cred ca se observa in ultima mea poza din postul anterior).