Autor Subiect: Preschimbare permis auto  (Citit de 7638 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Preschimbare permis auto
« Răspuns #20 : 01.Oct.2017, 08:35:39 p.m. »
Multumesc pentru informatiile privind obtinerea fisei medicale.
Privind documentele necesare eliberarii permisului de conducere, cred ca cele mai relevante sunt informatiile ce le-am gasit pe site-ul SPCRPCIV-BUCUREŞTI:

In cazul meu, pentru inlocuirea permisului expirat, sunt necesare urmatoarele:
- cererea titularului - se editează informatic la ghiseu și se înmânează titularului pentru a o semna și pentru a completa informațiile privind fișa medicală și dovada plății contravalorii permisului de conducere;
- actul de identitate al titularului, în original şi copie;
- dovada plăţii contravalorii permisului de conducere: 68 Lei - se poate achita la sediu;
- permisul de conducere (expirat);
- documentul emis de o unitate medicală autorizată, în original şi copie, din care rezultă că titularul este apt din punct de vedere medical să conducă autovehicule din categoria pentru care solicită eliberarea permisului de conducere.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #21 : 13.Oct.2017, 11:41:45 a.m. »
Marti am rezolvat preschimbarea permisului, in urmatorii pasi:
- pregatit de acasa copie dupa CI
- ora 09:30 prezentat la GENERAL MED SERVICES pentru obtinerea avizului medical. Ii recomand pentru operativitate si pentru plasarea convenabila chiar visavis de SPCRPCIV (thanks @kiko77 pentru indicatie). Platit 150 lei.
- ora 11:00 traversat strada si luat bon de ordine de la "bonomat". Sunt avizat pe bon ca sunt 29 persoane inaintea mea.
- ora 11:50 imi vine randul la ghiseu; predau CI+copie, fisa medicala in original (n-a fost necesara copie) si permisul expirat; oficianta  completeaza pe calculator cererea de preschimbare, o tipareste si mi-o inmaneaza pentru verificare; am dat ok si am semnat pe un pad electronic (semnatura a ajuns pe permis); platesc 68 lei si trecem la poza; ora 12:00 incheiat formalitatile si mi se spune ca permisul este gata in doua ore (ora 14:00) la ghiseul 15.
- am plecat si am revenit la ora ~17:00; la ghiseul 15 nu era nimeni la coada si intr-un minut plecam cu permisul in mana.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: toma, Meltdown, Emilian Sohterus

Offline enicky

« Răspuns #22 : 13.Oct.2017, 11:49:51 a.m. »
   O informatie de retinut ! Aproape ca nici nu-ti vine sa crezi ca se-ntampla in  Romania! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: yeti

Offline ...

« Răspuns #23 : 13.Oct.2017, 01:33:36 p.m. »
In Brasov, la clinica Hipocrat de pe Sitei, dureaza doar 30-35 minute (daca stii cand sa mergi) si doar 50 lei ca sa te scoata apt de condus...fara bon fiscal, desigur...
Pentru depus acte pt. permis si inmatriculari auto se poate face programare online.

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline Laurentiu

« Răspuns #25 : 24.Iun.2024, 01:37:42 p.m. »
"după împlinirea vârstei de 70 de ani, valabilitatea permisului ar putea fi redusă la doar 1 an." - o sursa noua de venit amplificata anual pentru stat si pentru unii medici.
Cu cit restrictiile sint mai numeroase, cistigurile ilicite vor fi mai mari.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!