Autor Subiect: Ce Ambreaj imi trebuie?  (Citit de 3708 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Andrei28

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Galati
Ce Ambreaj imi trebuie?
« : 05.Feb.2015, 12:34:51 p.m. »
Salut, am si eu o problema destul de ciudata... am un suzuki sx4 2006 motor 1.5 ,  99 cp  si trebuie sa ii schimb ambreajul dar dupa ce m-am uitat pe internet am dat comanda de ce mi s-a parut mie mai bun, mai exact un kit de ambreaj LUK. Cand m-am dus la service mi-au spus ca nu se potriveste desii eu am comandat special pentru masina mea... Am vorbit la service sa comande ei , gandiduma ca poate nu am stiut eu sa comand, insa a 2a zis au primit si ei acelasi kit identic si mi-au spus ca nu se potriveste, mai exact el intra bine la locul lui dar din cauza kitului se da peste cap rulmentul de presiune si pierde ulei, mi-au spus ca trebuie sa fie original cum  avea masina iar pe kitul original care l-au dat ei jos cand au vrut sa-l schimbe nu se mai intelege ce firma a fost ca e prea uzat. intrebarea mea este:

STIE CINEVA CE KIT DE AMBREAJ ARE MASINA ( CE FIRMA) DE NOUA????
  • Suzuki SX4

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Ce Ambreaj imi trebuie?
« Răspuns #1 : 05.Feb.2015, 01:10:27 p.m. »
La motorul M16A este Exedy.
Eu am pus placă şi disc LUK  iar rulmentul a fost Exedy de la reprezentanţă - era cel mai ieftin. Te sfătuiesc să ceri o ofertă de preţ şi la o reprezentanţă Suzuky, la kitul de ambreaj - în mod surprinzător - preţul era mai mic decât la furnizorii de piese auto la momentul la care căutam eu kit de ambreaj. Să nu mai spun că placa mea de presiune veche e ok, nu trebuia înlocuită ...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

The following users thanked this post: mircea85