Autor Subiect: JCI PLAY 4x4  (Citit de 2342 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Forte

JCI PLAY 4x4
« : 08.Feb.2011, 07:19:37 p.m. »
Este o idee noua de a pune impreuna masini 4x4, tineri anteprenori si sa vezi ce iese. Eu sunt "muza" acestui eveniment, intamplator la o iesire de-a noastra a participat si o persoana din conducerea JCI Cta, din vorba in vorba, am facut un plan. Eu si alti posesori de 4x4 punem la bataie masinile, ei vin cu toata organizatia, aduc sponsori ca intalnirea sa iasa OK, firmele care au tangenta cu subiectul nu au putut sa nu intre in hora, presa a fost curioasa si asa se pare ca o sa iasa un mega eveniment!

Detalii aici: http://4x4.jciplay.net/

Eu am facut traseul, cu greu m-am abtinut sa nu aleg varianta grea, dar pentru ca majoritatea participantilor vin cu masini 4x4 de strada si sunt la prima experienta off-road ... traseul va fi usor, dar frumos! Astazi, am fixat traseul si cu siguranta se poate face chiar si cu SX4! Asa ca mi-ar face placere sa veniti! Imi cer scuze ca anunt atat de tarziu!

Offline rexkrokiDAU

Re: JCI PLAY 4x4
« Răspuns #1 : 08.Feb.2011, 08:59:04 p.m. »
Frumos. Pacat ca nu a fost implicat in nici un fel SCR.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #2 : 08.Feb.2011, 10:23:22 p.m. »
In ce sens?Cu ce masini? :-?
Go Terios!!!:)

Offline Forte

« Răspuns #3 : 08.Feb.2011, 10:25:32 p.m. »
Din pacate ... abia astazi cand am definitivat traseul, am realizat ca este ok si pentru SX4! Initial aveam ganduri mai extreme, dar dupa ce am impins un pic la cele 2 masini 4x4 cu anvelope de strada care au venit cu noi sa testeze traseul, am decis sa alegem doar calea usoara! Dupa ce s-a topit zapada si gheata ... pe versantii de nord este noroi, iar masinile se comporta ca pe patinoar!

Cu aceasta trecere de parau vroiam sa incepem:

Cu ce masini? :-?

Masini 4x4 normale: Hilux, Frontera, Pajero, Terracan, L200 ...
« Ultima Modificare: 08.Feb.2011, 10:27:13 p.m. de Forte »

Offline Forte

« Răspuns #4 : 18.Feb.2011, 03:32:58 p.m. »

Offline LTD

« Răspuns #5 : 18.Feb.2011, 04:01:13 p.m. »
...cand am definitivat traseul, am realizat ca este ok si pentru SX4!

am vazut filmuletele si parca am ceva dubii ca as fi trecut cu SX4 pe acolo... poate doar tras sau laut pe sus... :(
in alta ordine de idei, @forte daca mestesugesti un traseu asa, mai de gradinita, pt cei cu SX4, care sa ne permita sa ajungem si inapoi acasa cu masinile intregi, eu m-as baga...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline watcher

« Răspuns #6 : 27.Feb.2011, 01:10:55 a.m. »
Citat
am vazut filmuletele si parca am ceva dubii ca as fi trecut cu SX4 pe acolo... poate doar tras sau laut pe sus
A fost un duster si un skoda yeti care au parcurs tot traseul. Nu cred ca sx4 e mai prejos decat vreunul din astia doi ;)
Trebuie doar sa ii dai :D